«Το ποδόσφαιρο δεν έχει ταμπέλες»: O ΟΦΗ «έβαψε» το σήμα του στα χρώματα του Pride

Σήμα ΟΦΗ στα χρώματα του Pride

i

© ΟΦΗ

«Το ποδόσφαιρο δεν έχει ταμπέλες»: O ΟΦΗ «έβαψε» το σήμα του στα χρώματα του Pride

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:25 - 04.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 14.08.2024

Μήνυμα στήριξης στην LGBTQ κοινότητας με αφορμή τον Μήνα Υπερηφάνειας έστειλε ο ΟΦΗ, ο οποίος «έβαψε» το σήμα του στα χρώματα του Pride.

Το σήμα του στα χρώματα του Pride «έβαψε» για μία ακόμα χρονιά ο ΟΦΗ, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης για την LGBTQ κοινότητα. Η ομάδα της Κρήτης ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter την φωτογραφία με αλλαγμένο το σήμα, η οποία συνοδευόταν με μία πρόταση που ανέφερε «Football has no labels! Το ποδόσφαιρο δεν έχει ταμπέλες!».

Η ομάδα είχε επαναλάβει την εν λόγω πράξη τόσο το 2021 όσο και το 2022, όταν είχε αλλάξει ξανά τα χρώματα του σήματος της. Μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση δεν είχε μείνει μόνο στο σήμα, αφού είχε «βάψει» το πίσω μέρος της εμφάνισης των ποδοσφαιριστών στα χρώματα του ουράνιου τόξου, για να εκφράσει την ενότητα και την αλληλεγγύη στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

«Να είσαι ό,τι αισθάνεσαι και να λες ό,τι νιώθεις, γιατί εκείνοι που ενοχλούνται δεν έχουν σημασία κι εκείνοι που έχουν σημασία δεν ενοχλούνται! Πάντα δίπλα στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο», είχε αναφέρει την περασμένη σεζόν το μήνυμα του κλαμπ.

Aπο... γνώριμο σε γνώριμο η Αλ Γκαράφα: «Σα Πίντο για αντικαταστάτης του Πέδρο Μαρτίνς»
REST OF THE WORLD

21:47 - 02.06.2023

Aπο... γνώριμο σε γνώριμο η Αλ Γκαράφα: «Σα Πίντο για αντικαταστάτης του Πέδρο Μαρτίνς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να αποχωρήσει από την Αλ Γκαράφα και ο άνθρωπος που φαίνεται πως θα τον αντικαταστήσει είναι επίσης ένας προπονητής με πέρασμα από την Ελλάδα. Ο λόγος για τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύλλογος της Κρήτης αποτελεί τον μοναδικό στην Ελλάδα που έχει εκφράσει την συμπαράσταση του στην εν λόγω κοινότητα, πράγμα το οποίο έφερε αντικρουόμενες απόψεις από τους φιλάθλους.