Ο ΟΦΗ γιόρτασε τα 34 χρόνια του ΒΑΚ με όμορφο βίντεο γεμάτο εμβληματικές προσωπικότητες της ιστορίας του (vid)
i

©OFI CRETE FC | OFFICIAL WEBSITE

Ο ΟΦΗ γιόρτασε τα 34 χρόνια του ΒΑΚ με όμορφο βίντεο γεμάτο εμβληματικές προσωπικότητες της ιστορίας του (vid)

Sportal newsroom 20:26 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 14.08.2024

Τριάντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τα εγκαίνια του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου το 1989 και ο ΟΦΗ το γιόρτασε με ένα video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ΟΦΗ για να γιορτάσει τα 34 χρόνια από τα εγκαίνια του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, που έλαβαν χώρα το 1989 ανέβασε βίντεο στα social media του, στο οποίο μιλάνε μερικές εμβληματικές προσωπικότητες της ιστορίας της ομάδας της Κρήτης.

Στις 19 Μαρτίου 2019 η χρήση του παραχωρήθηκε από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τα επόμενα 99 χρόνια. Oι εργασίες ανέγερσής του ξεκίνησαν το 1988, ενώ το 2021 άρχισε η ολική ανακατασκευή τριών γηπέδων (φυσικός, υβριδικός και συνθετικός χλοοτάπητας), τα οποία καθημερινά χρησιμοποιούνται από την πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής του OΦH.

Eκτός από τους αγωνιστικούς χώρους, υπάρχουν κτιριακές εγκαταστάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν αποδυτήρια, γυμναστήριο και είναι εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα μέσα.

«Πέρασαν 34 χρόνια από τη μέρα που το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο άνοιξε επίσημα τις πύλες του και υποδέχθηκε τον ΟΦΗ»!

«Ένα πρωτοποριακό και τεράστιο - για την εποχή - έργο, το οποίο χρηματοδότησε η οικογένεια Βαρδινογιάννη και έκανε τον ΟΦΗ ακόμα πιο ισχυρό στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

«Παρακολουθήστε όλα όσα έγιναν εκείνη τη μέρα, αλλά και τι είπαν τότε ο Ευγένιος Γκέραρντ, οι πρώην πρόεδροι του ΟΦΗ, Γιάννης Παπαματθαιάκης, Κώστας Καζανάκης και Βασίλης Ξημέρης, αλλά και ο τότε δήμαρχος Ηρακλείου, Κώστας Κληρονόμος».