ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά
i

©intime

ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά

Ορέστης Καδδάς • 15:16 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 14.08.2024

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή του για την αναμέτρηση με τα Χανιά για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με τρεις σημαντικές απουσίες στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Χανιά (9/10, 17:00) για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Νίκος Χριστογεώργος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός αποστολής, όπως οι διεθνείς, Gudmundur Thorarinsson και Αντρέας Καρώ, ο τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και ο Μάνουελ Καλαφάτης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Απάντα, Σημαντηράκης, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Γκλέιζερ, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Νέιρα Τοράλ, Ριέρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο.

Η ΕΛ.ΑΣ. βάζει «στοπ» στη μετακίνηση των οπαδών του ΟΦΗ στα Χανιά

Ο ΟΦΗ γιόρτασε τα 34 χρόνια του ΒΑΚ με όμορφο βίντεο γεμάτο εμβληματικές προσωπικότητες της ιστορίας του (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:26 - 07.10.2023

Ο ΟΦΗ γιόρτασε τα 34 χρόνια του ΒΑΚ με όμορφο βίντεο γεμάτο εμβληματικές προσωπικότητες της ιστορίας του (vid)

Τριάντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τα εγκαίνια του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου το 1989 και ο ΟΦΗ το γιόρτασε με ένα video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έπειτα από απόφαση της Γ.Γ.Α και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας στα Χανιά, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τον αγώνα κυπέλλου με την ΠΑΕ Χανιά, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 09/10/2023.

Για τον παραπάνω λόγο καλούμε τους φιλάθλους μας να προστατεύσουν την ομάδα μας, να σεβαστούν την απόφαση των αρμόδιων αρχών, να μην προσεγγίσουν την πολη των Χανίων και να μην δώσουν το παρών στο «Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων».