Πάνοπλος ο ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ
i

©intime

Πάνοπλος ο ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 21:03 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 14.08.2024

Όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ στη διάθεση του Νταμπράουσκας για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ δίνει σπουδαίο παιχνίδι εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ αύριο σε ένα Γεντί Κουλέ που αναμένεται κατάμεστο.

Οι Κρητικοί μετά τη νίκη επί του Άρη στην πρεμιέρα και την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, υποδέχονται τον ΠΑΟΚ και θέλουν το απόλυτο στο σπίτι τους, που θα τους διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Λιθουανός τεχνικός Βάλντας Νταμπράουσκας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και έχει στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει. Αναλυτικά η αποστολή στο δελτίο του ΟΦΗ:

«Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η οποία έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (2/9) στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Ντικό, Φελίπε, Μοσκέρα. Eκτός έμειναν οι Φαλατάχ, Κουτεντάκης, Αποστολάκης, Σημαντηράκης και Θεοδοσουλάκης (τραυματίας)».

Στο αυριανό ματς αναμένεται να αγωνιστεί ο γκολκίπερ Νίκος Χριστογεώργος μετά την πώληση του Μανδά στη Λάτσιο. Ο 23χρονος τερματοφύλακας μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ο ΟΦΗ πρέπει να δείξει τα στοιχεία που είχε και με τον Άρη: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, όπου θ’ αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θέλουμε να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση του αγώνα με τον Άρη και να έχουμε ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα, η ομάδα προετοιμάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα για να το πετύχει και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι.

Αν είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και είμαστε όλοι μαζί σαν γροθιά, όπως στο πρώτο παιχνίδι θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να έχουμε μια πολύ καλή εικόνα».

Για τον ίδιο δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ καλά, μου αρέσει πολύ το κλίμα κι έχω γίνει ένα με την ομάδα, με την εμπιστοσύνη του προπονητή νιώθω πολύ ωραία και νομίζω πως σιγά – σιγά αρχίζω και βελτιώνομαι όλο και περισσότερο». Για τον κόσμο είπε: «Για άλλη μια φορά σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας, να μας βοηθήσετε, να μας δώσετε παλμό και δύναμη, ώστε να μας βοηθήσετε να πάρουμε το αποτέλεσμα».