Με τρεις απουσίες ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο

ΟΦΗ

i

ΟΦΗ/©Intime

Με τρεις απουσίες ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:11 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αυριανό αγώνα (27/09, 16:00, Cosmote Sport 1) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της εμβόλιμης έκτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός των Κρητικών, Βάλντας Νταμπράουσκας ανακοίνωσε την αποστολή. Εκτός έμειναν οι γνωστοί τραυματίες Χριστογεώργος, Ντίκο, Ριέρα και Θεοδοσουλάκης, αλλά και οι Σημαντηράκης, Κουτεντάκης για λόγους τακτικής.

Η ενημέρωση της ομάδας:

«Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η σημερινή (26/9) προπόνηση της ομάδας μας που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (27/9, 16:00) αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Οι Νίκος Χριστογεώργος, Nouha Dicko και Adrian Riera συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης ο τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Η ομιλία του Γιαννούλη πριν τη σέντρα στο ΟΦΗ - Ατρόμητος και το χειροκρότημα μετά την ισοπαλία (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:22 - 25.09.2023

Η ομιλία του Γιαννούλη πριν τη σέντρα στο ΟΦΗ - Ατρόμητος και το χειροκρότημα μετά την ισοπαλία (vid)

Δείτε όσα κατέγραψε η παρακάμερα του ΟΦΗ εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Γεντί Κουλέ, με την ομιλία του Κώστα Γιαννούλη πριν από του σέντρα να ξεχωρίζει.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Baumann, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Abanda, Gallegos, Neira, Toral, Mellado, Αποστολάκης, Glazer, Bakic, Phellype, Mosquera».