Η ομιλία του Γιαννούλη πριν τη σέντρα στο ΟΦΗ - Ατρόμητος και το χειροκρότημα μετά την ισοπαλία (vid)

Η ομιλία του Γιαννούλη πριν τη σέντρα στο ΟΦΗ - Ατρόμητος και το χειροκρότημα μετά την ισοπαλία (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:22 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 14.08.2024

Δείτε όσα κατέγραψε η παρακάμερα του ΟΦΗ εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Γεντί Κουλέ, με την ομιλία του Κώστα Γιαννούλη πριν από του σέντρα να ξεχωρίζει.

Την πρώτη εντός έδρας απώλεια τη φετινή σεζόν στη Stoximan Super League κατέγραψε ο ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο (23/09), Οι Κρητικοί ήρθαν ισόπαλοι με τον Ατρόμητο στο Γεντί Κουλέ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Έτσι, η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έσπασε το σερί της μετά τις νίκες κόντρα σε Άρη (3-2) και ΠΑΟΚ (1-0). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με το γκολ του Λουίς Φιλίπε στο 33', όμως η ομάδα του Περιστερίου ισοφάρισε με την «χρυσή» αλλαγή του Κρις Κόλμαν, Ντένζελ Γιουμπιτάνα, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ στο 86' διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-1). 

Τη Δευτέρα (25/09) ο ΟΦΗ δημοσίευσε την παρακάμερα από την αναμέτρηση του Σαββάτου, με την ομιλία του ενός εκ των αρχηγών της ομάδας, Κώστα Γιαννούλη στα αποδυτήρια πριν από τη σέντρα να τραβάει τα βλέμματα.

«Έχουμε δύο πράγματα καλύτερα από αυτούς, προσωπικότητα και ποιότητα», ανέφερε ο 35χρονος αμυντικός στην ηγετική ομιλία του.

Νταμπράουσκας: «Τι μπορώ να πω στους παίκτες μου μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:22 - 23.09.2023

Νταμπράουσκας: «Τι μπορώ να πω στους παίκτες μου μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Βάλντας Νταμπράουσκας, μιλώντας μετά την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο. Την ίδια ώρα, ο Κρις Κόουλμαν υποστήριξε πως η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Στο φινάλε του αγώνα, και παρά την ισοπαλία, οι φίλαθλοι των Κρητικών χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έκαναν.