Με Καρώ στις Σέρρες ο ΟΦΗ

Κάλενς, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Μήτογλου

i

Κάλενς, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Μήτογλου/©Intime

Με Καρώ στις Σέρρες ο ΟΦΗ

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:14 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 14.08.2024

Με τον Ανδρέα Καρώ να δηλώνει «παρών» ταξιδεύει ο ΟΦΗ στις Σέρρες για το αυριανό ματς (6/11, 18:00) με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με τον Αντρέα Καρώ στην αποστολή του ταξιδεύει στις Σέρρες ο ΟΦΗ για την αυριανή αναμέτρηση (6/11, 18:00, Novasports Prime) με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Κύπριος στόπερ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε προλαβαίνοντας να προπονηθεί δις πριν τον αγώνα και είναι στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας. 

Αντίθετα, ο Λιθουανός προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Μπάκιτς, που υπέστη θλάση, αλλά και τον τιμωρημένο Λάρσον, ο οποίος είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή από τις τρεις κίτρινες που συμπλήρωσε, στο ματς με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Ακόμη, εκτός έμειναν οι Θεοδοσουλάκης, Χριστογεώργος, Κουτεντάκης, Σημαντηράκης και Καλαφάτης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Μπάουμαν, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλάτζερ, Ντίκο, Φελίπε και Μοσκέρα.

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!