Με Μπάκιτς ο ΟΦΗ κόντρα στην Κηφισιά

Μουργκ - Μπάκιτς

i

Μουργκ - Μπάκιτς/©Intime

Με Μπάκιτς ο ΟΦΗ κόντρα στην Κηφισιά

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:26 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 14.08.2024

Ο Μάρκο Μπάκιτς προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αυριανό (22/10,16:00) εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Κανονικά στην αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με την Κηφισιά στο «Αθ. Διάκος» το μεσημέρι της Κυριακής (22/10,16:00) στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Stoiximan Super League συμπεριλήφθηκε ο Μάρκο Μπάκιτς.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τον 29χρονο Μαυροβούνιο χαφ να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση και το συμπεριέλαβε στα πλάνα του.

Ο Νίκος Χριστογεώργος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός αποστολής, όπως οι τιμωρημένοι Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Μιγκέλ Μεγιάδο, o τραυματίας Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Τίτος Κουτεντάκης, Ηλίας Σημαντηράκης και Μάνουελ Καλαφάτης.

Καταθέτει αίτημα ο Ολυμπιακός για μετάθεση στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:47 - 20.10.2023

Καταθέτει αίτημα ο Ολυμπιακός για μετάθεση στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέσει αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, προκειμένου η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ από την Κυριακή (29/10) να μεταφερθεί για τη Δευτέρα (30/10), με φόντο την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στην 20μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπάντα, Τοράρινσον, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος, Γκαγιέγκος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μοσκέρα, Φελίπε και Ντίκο.