Στο Κατάρ με τετραπλάσιο συμβόλαιο ο Τοράλ – Σπουδαίο φιλικό ο ΟΦΗ με τη Φιορεντίνα

Ο Γιον Τοράλ.

i

©intime

Στο Κατάρ με τετραπλάσιο συμβόλαιο ο Τοράλ – Σπουδαίο φιλικό ο ΟΦΗ με τη Φιορεντίνα

Ελένη Ανδρικοπούλου 16:31 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 14.08.2024

Ο Τοράλ θα μετακομίσει στο Κατάρ με αποδοχές τέσσερις φορές πάνω σε σχέση με τον ΟΦΗ, ο οποίος έκλεισε φιλικό με τη Φιορεντίνα.

Ο Γιον Τοράλ ετοιμάζει βαλίτσες για το Κατάρ.

Ομάδα της αραβικής χώρας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΟΦΗ για την αγορά του Ισπανού μεσοεπιθετικού και οι Κρητικοί θα την κάνουν αποδεκτή, αφού αυτή είναι και η επιθυμία του παίκτη. Ο Τοράλ στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον ΟΦΗ υπήρξαν ματς που έδειξε την ποιότητά του, αλλά αντιμετώπισε και πολλούς τραυματισμούς. Με τη λήξη της σεζόν είχε ενημερώσει τη διοίκηση ότι μπορεί να φέρει πρόταση. Αυτή ήρθε από το Κατάρ και ο Τοράλ αποχωρεί με τον ΟΦΗ να εισπράττει χρήματα (άγνωστο πόσα στην παρούσα φάση), ενώ ο παίκτης από τις 120.000 ευρώ που είναι οι αποδοχές του στον σύλλογο του Ηρακλείου, θα ανέβει στις 400.000 ευρώ ετησίως.

Ο 28χρονος Ισπανός να σημειώσουμε ότι στον ΟΦΗ σε δύο χρόνια μετράει 49 συμμετοχές, 11 γκολ και 3 ασίστ. Εκτός από τον Τοράλ, παρελθόν θ’ αποτελέσει κι ο Μπρους Καμάου. Ο Αυστραλός εξτρέμ, που επίσης είναι 28 ετών, δεν βρίσκεται στο Ηράκλειο για την πρώτη συγκέντρωση. Έχει άδεια από τον ΟΦΗ, διότι βρήκε ομάδα και υπάρχουν επαφές για να μείνει ελεύθερος. Ο Καμάου στον ΟΦΗ έχει 25 αγώνες, 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ τον περασμένο Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Μέλμπουρν Βίκτορι.

Φιορεντίνα

Σπουδαίο φιλικό, παράλληλα, έκλεισαν οι Κρητικοί. Ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στη Φλωρεντία για ένα ματς με την τοπική ομάδα, το οποίο ουσιαστικά θα είναι πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 12 Αυγούστου. Ασφαλώς ένα σημαντικό φιλικό κόντρα στη φιναλίστ του Κυπέλλου Ιταλίας (ηττήθηκε 2-1 από την Ίντερ), αλλά και του Europa Conference League (ηττήθηκε επίσης με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ).