Τελειώνει ο Τοράλ από τον ΟΦΗ – Συμφωνία με ομάδα για την πώλησή του

Ο Τοράλ με τον Λάρσον.

i

©intime

Τελειώνει ο Τοράλ από τον ΟΦΗ – Συμφωνία με ομάδα για την πώλησή του

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:59 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 14.08.2024

Ο Ισπανός άσος του ΟΦΗ Γιον Τοράλ είναι κοντά σε μεταγραφή.

Ο ΟΦΗ θα χάσει έναν από τους πιο σημαντικούς και ποιοτικούς παίκτες και φυσικά θα προσπαθήσει άμεσα να τον αντικαταστήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με τον Γιον Τοράλ, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ετοιμάζεται ν’ αποχωρήσει από τους Κρητικούς. Οι πληροφορίες που επιβεβαιώνονται κι από την πλευρά του ΟΦΗ, αναφέρουν ότι ομάδα του εξωτερικού κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού, οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι σε προχωρημένο επίπεδο και η μεταγραφή δύσκολα θα χαλάσει.

Ο 28χρονος Τοράλ, παράλληλα, ο οποίος μετράει στον ΟΦΗ τα δύο χρόνια που βρίσκεται 49 συμμετοχές, 11 γκολ και 3 ασίστ, λόγω των διαπραγματεύσεων που είναι σε εξέλιξη, θ’ απουσιάσει από την πρώτη προπόνηση αύριο Δευτέρα.

Τέλος ο Καμάου

Εκτός από τον Τοράλ, όμως, παρελθόν αναμένεται ν’ αποτελέσει και ο Μπρους Καμάου. Ο Αυστραλός εξτρέμ, που επίσης είναι 28 ετών, δεν βρίσκεται στο Ηράκλειο για την πρώτη συγκέντρωση. Έχει άδεια από τον ΟΦΗ, έχει βρει ομάδα και υπάρχουν επαφές για να μείνει ελεύθερος. Ο Καμάου στον ΟΦΗ έχει 25 αγώνες, 1 γκολ και μία ασίστ, ενώ τον περασμένο Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Μέλμπουρν Βίκτορι.

Η πρώτη συγκέντρωση

Να σημειωθεί ότι στην αυριανή πρώτη προπόνηση, δεν θα είναι οι Τιεβί Μπιφουμά και Μάρκο Μπάκιτς. Οι δύο παίκτες έχουν άδεια και θα επιστρέψουν τις προσεχείς μέρες. Στην πρώτη συγκέντρωση θα είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Σηφάκης, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπάντα, Τοράρινσον, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Γιοχού, Μεγιάδο, Κουτεντάκης, Ντιουσέ, Νέιρα, Ριέρα, Μοσκέρα, Γρίβας, Θεοδοσουλάκης, Φελίπε, Γκρόνιγκ, Ντίκο, Ντουρμισάι, Φαλατάχ, Ζαχαριουδάκης, Καλαφάτης, Πιστικός, Ρολάκης, Σημαντηράκης, Φαΐτάκης. Θα βρίσκεται ακόμα ο υπό δοκιμή Μοχάναν.