Φιλική ήττα για τον ΟΦΗ υπό το βλέμμα του Γκαγιέγος
i

© prtscr

Φιλική ήττα για τον ΟΦΗ υπό το βλέμμα του Γκαγιέγος

Ελένη Ανδρικοπούλου 18:17 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 14.08.2024

Ο ΟΦΗ πλήρωσε τα λάθη του στην άμυνα και γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Μπρέντα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. Έδωσε το παρών ο Φελίπε Γκαγιέγος.

Δεύτερη φιλική ήττα για τον ΟΦΗ! Μετά τη Χέρενφεν, οι Κρητικοί δεν τα κατάφεραν ούτε κόντρα στην Μπρέντα, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Αρκετά θετικά δείγμα όσον αφορά το μεσοεπιθετικό κομμάτι των «ασπρόμαυρων», που πλήρωσαν κυρίως τα αμυντικά λάθη τους.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησε την ομάδα του με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια και τους Καρώ, Γιαννούλη και Βούρο στα στόπερ. Λάρσον, Τοράρινσον, στα δύο άκρα, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ στον άξονα και τους Γκρόνινγκ και Μοσκέρα στην επίθεση.

Το παιχνίδι άρχισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τον ΟΦΗ, που βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στα 13 δευτερόλεπτα, με τον Καρώ να πετυχαίνει αυτογκόλ, γυρνώντας την μπάλα στον Μανδά που δεν κατάφερε να κοντρολάρει. Ωστόσο, οι Κρητικοί απάντησαν άμεσα με ωραίο σουτ του Τοράλ στην κίνηση στο 3ο λεπτό.

Ένα νέο λάθος στα μετόπισθεν, αυτή τη φορά του Γιαννούλη, έφερε το δεύτερο γκολ της ολλανδικής ομάδας, με τον Γκάρμπετ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 17'. Οι «ασπρόμαυροι», λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (45+2'), είχαν ξανά απάντηση, με τον Νέιρα να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με λόμπα.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, ενώ στο 50' ο Γκάρμπετ εκμεταλλεύτηκε ένα ακόμη λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ και διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα, διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Οι Κρητικοί ήταν απειλητικοί στο τελευταίο κομμάτι του ματς, αλλά δεν κατάφερα να ισοφαρίσουν ξανά.