Δημοσίευμα στην Κροατία συνδέει ΟΦΗ και Γκόραν Τόμιτς

Ο Γκόραν Τόμιτς

Δημοσίευμα στην Κροατία συνδέει ΟΦΗ και Γκόραν Τόμιτς

Στέλιος Βαρδάκης • 18:17 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 05.12.2023

Ένα δημοσίευμα από την Κροατία κάνει λόγο ότι στον ΟΦΗ κοιτάζουν την περίπτωση του Γκόραν Τόμιτς για αντικαταστάτη του Νταμπράουσκας.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ με το μόνο που απομένει να είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Οι Κρητικοί αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο ψάξιμο για νέο τεχνικό και θα πάνε με υπηρεσιακό προπονητή, τον Πέδρο Καραβέλα, στο ματς Κυπέλλου απέναντι στην Κηφισιά (06/12 17:30). 

Δημοσίευμα από την Κροατία και συγκεκριμένα από το «sportske novosti», ο Γκόραν Τόμιτς είναι εκ των υποψήφιων για να αναλάβουν τον πάγκο του ΟΦΗ.

Ο Τόμιτς είναι γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής από τη ΑΕΚ τη σεζόν 1997/98. Ως προπονητής έχει εργαστεί μεταξύ άλλων, στην Ίστρα, στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ όπου έμεινε για 4 χρόνια, στη Ριέκα για μιάμιση σεζόν, ενώ πέρυσι ήταν στον πάγκο της Αλ Νασρ. Συνολικά, στη καριέρα του ως προπονητής έχει 129 νίκες, 79 ισοπαλίες και 96 ήττες.

Ο 46χρονος Κροάτης μάλιστα έχει λάβει 2 φορές το βραβείο του προπονητή της σεζόν, μία με τη Ριέκα το 2022 ενώ η άλλη ήταν το 2014 στη Κίνα.

Ο Γκόραν Τόμιτς λοιπόν, φαίνεται να είναι ένας προπονητής που βλέπουν με καλό μάτι στον ΟΦΗ για να αντικαταστήσει τον Νταμπράουσκας. Μένει να φανεί εάν όντως ευσταθεί το δημοσίευμα κι αν «παίζει» μόνος του ή υπάρχουν κι άλλες επιλογές προπονητών που έχουν προκρίνει στην Κρητική ομάδα για να καθίσουν στην άκρη του πάγκου της.