Ορίστηκαν οι ώρες των φιλικών του ΟΦΗ στην Ολλανδία

ΟΦΗ

i

© Intime

Ορίστηκαν οι ώρες των φιλικών του ΟΦΗ στην Ολλανδία

Ελένη Ανδρικοπούλου 19:15 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 14.08.2024

Ο ΟΦΗ γνωστοποίησε τις ώρες των φιλικών που θα δώσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία, η οποία θα λάβει μέρος στην Ολλανδία.

Το πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία έχει γίνει γνωστό εδώ και δύο εβδομάδες. Περιλαμβάνει τρία φιλικά κόντρα σε Χερενφέιν, Μπρέντα και την Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα. Οι «Κρητικοί» θα παραμείνουν στο Ηράκλειο ως το Σάββατο 15 Ιουλίου, όταν και θα ταξιδέψουν αεροπορικώς για το Ντίσελντορφ κι από εκεί οδικώς ως την περιοχή Όστερμπρεκ της Ολλανδίας.

Το απόγευμα της Τετάρτης (21/6) όμως γνωστοποιήθηκαν και οι ώρες των φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσουν οι Κρητικοί, οι οποίες, αξίζει να σημειωθεί, πως θα μεταδοθούν από τα κανάλια της Cosmote TV.

Αναλυτικά οι ώρες των φιλικών του ΟΦΗ στην Ολλανδία:

1. 20/7 με αντίπαλο την Heerenveen (περιοχή 't Heidefjild) - Ώρα: 19:00 Ολλανδίας

2. 25/7 με αντίπαλο τη NAC Breda (Oosterbeek) - Ώρα: 15:00 Ολλανδίας

3. 29/7 με αντίπαλο την Ουτρέχτη (περιοχή Zuidenbalch) - Ώρα: 14:30 Ολλανδίας

Συμφωνία με ΠΑΟΚ για τον Κουμεντάκη

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Τίτος Κουτεντάκης, ο οποίος επιστρέφει στο Ηράκλειο ξανά. Ο εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και με καταγωγή από το Τυμπάκι της Κρήτης, θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή των «ασπρόμαυρων» μετά τους Ριέρα και Καρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος μέσος που προέρχεται από την Ακαδημία του ΟΦΗ, πήγε στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε στις Κ19, Κ17 και Β' ομάδα, ενώ το προηγούμενο εξάμηνο είχε δοθεί δανεικός στον Μακεδονικό. Επίσης χρίστηκε διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. Την Πέμπτη (22/6) αναμένεται στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν είναι όλα καλά θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα.

Tags: