Δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ στο «απόρθητο κάστρο» του Γεντί Κουλέ

Ολυμπιακός - ΟΦΗ

i

© Intime

Δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ στο «απόρθητο κάστρο» του Γεντί Κουλέ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:09 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 14.08.2024

ΟΦΗ και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι στο Γεντί Κουλέ (30/10, 21:30) για τη 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε μία δύσκολη έξοδος για τους Πειραιώτες.

Μετά την σπουδαία νίκη στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει το 2/2!

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (30/10, 21:30) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα της Κρήτης έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη σεζόν, έχει μετατρέψει την έδρα της σε «απόρθητο κάστρο» καθώς επικράτησε του Άρη, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και πλέον θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το εντυπωσιακό σερί κόντρα στις ομάδες του Big-5

Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράσουκας προέρχεται από την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Κηφισιά (0-0), ενώ στη βαθμολογία βρίσκεται στην 7η θέση με 13 πόντους.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία τεράστια νίκη στην Ευρώπη κόντρα στη Γουέστ Χαμ (2-1), ενώ στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 18 πόντους και στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που έχει ένα ματς περισσότερο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λιθουανός τεχνικός του ΟΦΗ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χριστογεώργο, Θεοδοσουλάκη, Κουτεντάκη, Αποστολάκη, Σημαντηράκη και Καλαφάτη.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Τόραρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπαντά, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Ντίκο, Φελίπε, Μοσκέρα

Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Κρήτη με σημαντικές απουσίες, με τους Φορτούνη και Ροντινέι να μένουν εκτός λόγω ενοχλήσεων.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγα, Κίνι, Πορόζο, Ρέτσος, Ντόι, Μαντί Καμαρά, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιελ, Εσε, Ποντένσε, Μπρνιτς, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γιόβετιτς.

Πιθανές ενδεκάδες: 

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν - Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ - Λάρσον, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Τοράρινσον, Γκαγιέγος - Μπάκιτς, Φέλιπε

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης - Κίνι, Ρέτσος, Πορόσο, Ορτέγκα - Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος - Ποντένσε, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψάρρης (Ζακύνθου), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Κωνσταντίνος Περράκης

AVAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!