ΟΦΗ - Ολυμπιακός live streaming

ΟΦΗ - Ολυμπιακός

i

© Intime

ΟΦΗ - Ολυμπιακός live streaming

Sportal newsroom 14:50 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.08.2024

ΟΦΗ - Ολυμπιακός live streaming: Όλα όσα θα συμβούν στο «Γεντί Κουλέ» και όχι μόνο έρχονται στο Sportal.

ΟΦΗ - Ολυμπιακός live streaming: Μία μεγάλη «μάχη» δίνουν στην Κρήτη οι δύο ομάδες, οι οποίες αμφότερες τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν έτσι, με το Sportal να σας μεταφέρει τις εξελίξεις. Oι μεν Πειραιώτες προέρχονται από ήττα άνευ αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Μικρός στο μάτι, μεγάλος στο χορτάρι ο Ποντένσε, 2-0 ο Ολυμπιακός τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:31 - 30.10.2023

Μικρός στο μάτι, μεγάλος στο χορτάρι ο Ποντένσε, 2-0 ο Ολυμπιακός τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»

«Σβηστά» πέρασε ο Ολυμπιακός από το… καυτό «Γεντί Κουλέ», με τον ΟΦΗ να μην είναι σε καλό βράδυ. Απόλυτος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Χάνοντας τη θέση του από την κορυφή του πρωταθλήματος, η ομάδα του Πειραιά θα κάνει τα πάντα να την ξαναπάρει. Απέναντί της, όμως, έχει το πρότζεκτ του Νταμπράουσκας, το οποίο για την ώρα τα πάει εξαιρετικά στην έδρα του. Έχει νικήσει την ΑΕΚ, έχει νικήσει τον ΠΑΟΚ, έχει νικήσει και τον Άρη στην έδρα του, επομένως ψάχνει το τέταρτο μεγάλο του τρίποντο. 

Το Sportal θα σας μεταφέρει live όλο το κλίμα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του σημαντικού αγώνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Αναλύσεις για το παιχνίδι, η διαμόρφωση της κατάστασης στη βαθμολογία της Stoiximan Super League και τα επόμενα ματς. Η εκπομπή Sportal Monday Live έρχεται με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και ανάλυση από μια Δευτέρα που μοιάζει με... Κυριακή.

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ΟΦΗ  - Ολυμπιακός