Οι οπαδοί του ΟΦΗ παρακολουθούν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από μπαλκόνια και ταράτσες

Οι οπαδοί του ΟΦΗ παρακολουθούν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από μπαλκόνια και ταράτσες

Δημήτρης Χούπης 21:37 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.08.2024

Μια μερίδα των οπαδών του ΟΦΗ αποφάσισαν να δουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από τα μπαλκόνια και τις ταράτσες των σπιτιών τους, αφού δεν βρήκαν εισιτήριο για να το δουν από το γήπεδο.

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ για την ένατη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στόχος της κρητικής ομάδας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μετά την ισοπαλία που έφερε με την Κηφισιά την προηγούμενη αγωνιστική. Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας στο γήπεδό της έχει επικρατήσει του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Άρη

Οι οπαδοί του ΟΦΗ λοιπόν έχουν γεμίσει το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για να βοηθήσουν κάπως έτσι την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας. Μια μερίδα φιλάθλων όμως, αφού δεν βρήκαν εισιτήριο για να βρεθούν στο γήπεδο, αποφάσισαν να δουν το παιχνίδι από τα μπαλκόνια και τις ταράτσες των σπιτιών τους. Κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά, αφού αρκετές είναι οι φορές που έχει γίνει στο παρελθόν αυτό. 

©intime

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!