Τίποτα δεν θυμίζει το πέρυσι…

Μίτσελ

Τίποτα δεν θυμίζει το πέρυσι…

Διονύσης Βερβελές 00:17 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 14.08.2024

Μεταμορφωμένος ο Ολυμπιακός στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που γίνεται με τον Ολυμπιακό και του πόσο έχει αλλάξει. Αρκεί να δει κανείς την τελευταία του αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Στις 9 Οκτώβρη 2022 είχαν παίξει οι δύο ομάδες στο Ηράκλειο, για την 7η αγωνιστική τότε. 

Πολλά τα κοινά στοιχεία. Ματς πρώτου γύρου, πρώτα στην Κρήτη, κοντά οι αγωνιστικές, αλλά και οι ημερομηνίες. Ένα χρόνο και κάτι ημέρες μετά, ακόμη και ο διαιτητής, ο ίδιος θα είναι. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία είχε σφυρίξει τότε, έτσι και τώρα…

Μόνο που για τα καλά μεταμορφωμένη, θα είναι η ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι χαρακτηριστικό, πως από τους 16 που είχε χρησιμοποιήσει εκείνη την ημέρα ο Μίτσελ, στη νίκη με 2-1 με γκολ των Γκάρι Ροντρίγκες και Μπακαμπού, στην ομάδα παραμένουν οι Τζολάκης, Ντόι, Μασούρας, Μπιέλ και Βρουσάι. Οι πέντε από τους δεκαέξι δηλαδή και ζήτημα είναι, αν στο αρχικό σχήμα από αυτούς θα είναι ένας με δύο! 

Άλλαξε για τα καλά ο Ολυμπιακός και φαίνεται και από αυτό. Δεν αναφερόμαστε σε ματς που έγινε προ τριετίας άλλωστε, αλλά στο αντίστοιχο περσινό, της σεζόν 2022-23. Ένα ματς που δεδομένα θα μείνει στο μυαλό του Ντόι

Είχε κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα, προερχόμενος από τον Ολυμπιακό Β’. Στο πρώτο ημίχρονο είχε το αυτογκόλ, είδε κίτρινη κάρτα, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Ο Μίτσελ, όμως, δεν τον ξέχασε στην πορεία, κάθε άλλο, τον στήριξε και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 27 συμμετοχές και ένα γκολ, σε επίσημα ματς, σε όλες τις διοργανώσεις. 

Το καλοκαίρι άλλαξαν πολλά, το ρόστερ για τα καλά και αυτό αποτυπώνεται από το συγκριτικό με την εντεκάδα του 1-2, στις 9 Οκτωβρίου 2022. Από τους 22 της αποστολής που ανακοίνωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ άλλωστε, για πρώτη φορά ταξιδεύουν στην Κρήτη ως ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι Ορτέγκα, Κίνι, Πορόζο, ΣκάρπαΑλεξανδρόπουλος, Έσε, Μπρίνιτς, Σολμπάκεν, Καρβάλιο, Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς.