Στο Ηράκλειο για υπογραφές με τον ΟΦΗ ο Λαμπρόπουλος

Βασίλης Λαμπρόπουλος

i

©Intime

Στο Ηράκλειο για υπογραφές με τον ΟΦΗ ο Λαμπρόπουλος

Sportal newsroom 10:56 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 14.08.2024

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Σε μια σημαντική μεταγραφή αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΦΗ. Συγκεκριμένα η κρητική ομάδα τα βρήκε σε όλα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος, αφού ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Μπόχουμ.

Το πρωί της Δευτέρας (10/07), ο 33χρονος αμυντικός έφτασε στο Ηράκλειο και πλέον απομένουν τα τυπικά προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από τέσσερα χρόνια. Ο Λαμπρόπουλος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι έπειτα θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Έλληνας αμυντικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη γερμανική ομάδα σε 15 παιχνίδια, ωστόσο στο τέλος της φετινής σεζόν δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο κι έτσι βρισκόταν σε αναζήτηση συλλόγου, για να συνεχίσει την καριέρα του. Με την απόκτηση του Λαμπρόπουλου, οι Κρητικοί θα κάνουν την έβδομη μεταγραφή τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της ΑΕ Χαλανδρίου και μετέπειτα σε αυτές του Ολυμπιακού, από τις οποίες προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2007, χωρίς να κάνει καμιά συμμετοχή. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και με μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο έκανε ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία την περίοδο 2009-10. Το 2011 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ηλιούπολη και τον Ιούλιο του 2012 υπέγραψε στον Πανιώνιο.

Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Λαμπρόπουλος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ισχύ από την 1η Ιουλίου του 2014, με την ολοκλήρωση του οποίου ανανεώθηκε για τρία ακόμη χρόνια. Επίσης ο 33χρονος έχει αγωνιστεί στις μικρότερες εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων, με την οποία το 2010 έκανε το ντεμπούτο του. Με την Ανδρών αγωνίστηκε πρώτη φορά το 2018 και έχει συνολικά 5 συμμετοχές.