Τέλος και ο Γκρόνινγκ από τον ΟΦΗ

Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ

i

©printscreen

Τέλος και ο Γκρόνινγκ από τον ΟΦΗ

Κωνσταντίνος Ζήκος • 18:32 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 14.08.2024

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Φιορίν Ντουρμισάϊ, η ΠΑΕ ΟΦΗ, προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή της, τον Δανό επιθετικό, Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ.

Μόλις ένα εξάμηνο κράτησε η παραμονή του Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ στον ΟΦΗ, αφού η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Δανό επιθετικό, o οποίος έμεινε μόλις ένα εξάμηνο στη Κρήτη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Sebastian Grønning. O 26χρονος Δανός επιθετικός ήρθε στον ΟΦΗ τον περασμένο Ιανουάριο και στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα μας είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ».

«Sebastian, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!»

Ο 26χρονος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα των Κρητικών, μόλις 8 φορές, πετυχαίνοντας και ένα τέρμα στην εκτός έδρας νίκη του ΟΦΗ με 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Αγρινίου. Ο Γκρόνινγκ, μπορεί να μη «στέριωσε» στα ελληνικά γήπεδα, αλλά η μέχρι τώρα πορεία του, φανερώνει την ικανότητα του στο σκοράρισμα. Δεν είναι τυχαία τα 70 γκολ και οι 21 ασιστ στις 199 συμμετοχές που έχει καταγράψει συνολικά στη καριέρα του.

Ο προπονητής της ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας, έκρινε σκοπιμότερο να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής, αφού δεν είχε θέση στα πλάνα του, εν όψει της ερχόμενης σεζόν. Το ίδιο συνέβη και νωρίτερα με τη περίπτωση του Φιορίν Ντουρμισάϊ, που αναζητά και εκείνος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.