Επιστρέφει στον ΟΦΗ ο Μάρκος – Η ατάκα του Γκονζάλες για τους Κρητικούς

Επιστρέφει στον ΟΦΗ ο Μάρκος – Η ατάκα του Γκονζάλες για τους Κρητικούς

Ελένη Ανδρικοπούλου 19:13 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 17.06.2024

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Μάρκος αναλαμβάνει το τμήμα σκάουτινγκ. Οι πρώτες ατάκες του Μπόρχα Γκονζάλες για τη μεταγραφή του.

Ο Δημήτρης Μάρκος επιστρέφει στον ΟΦΗ. Ο παλαίμαχος παίκτης θ’ αναλάβει το τμήμα σκάουτινγκ.

Στην ανακοίνωση των Κρητικών αναφέρεται:

«Ο Δημήτρης Μάρκος επιστρέφει στην οικογένεια του ΟΦΗ και αναλαμβάνει έναν ευρύτερο ρόλο στο τμήμα scouting της πρώτης ομάδας και στην οργάνωση του ίδιου τμήματος της Elite Ακαδημίας.

Γεννήθηκε στο Κιλκίς στις 31 Ιανουαρίου 1971. Είναι Έλληνας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος άρχισε την καριέρα του το 1987 στη Νάουσα, σε ηλικία μόλις 16 ετών. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Sheffield United, Καλαμάτα, ΑΕΚ, Άρη Θεσσαλονίκης και ΠΑΟΚ.

Έχει χριστεί διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας μας τα χρώματα της οποίας έχει φορέσει συνολικά σε 17 ματς, έχοντας πετύχει ένα γκολ.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ακολούθησε αυτή του σκάουτερ. Τα πρώτα χρόνια συνεργάστηκε με την ΑΕΚ ενώ από το καλοκαίρι του 2013 υπήρξε επικεφαλής στο τμήμα scouting του Παναθηναϊκού. Από το 2018 μέχρι το 2022 αποτέλεσε τον επικεφαλής του Τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ενώ τους τελευταίους μήνες ανάλαβε τον ίδιο ρόλο στην ΠΑΕ Κηφισιά».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, παράλληλα, ο Ισπανός δεξιός μπακ Μπόρχα Γκονζάλες μίλησε στο OFI TV για τη μεταγραφή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι κι επίσημα εδώ στον ΟΦΗ και θέλω να επισκεφτώ και να γνωρίσω το γήπεδο. Είναι μια υπέροχη ομάδα με σπουδαία ιστορία και πολύ σημαντική στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο σημαντικά της Ευρώπης και πιστεύω πως πήρα μια σπουδαία απόφαση. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και ως ποδοσφαιριστής. Είναι σημαντικό για εμένα ότι θα αγωνιστώ σε αυτό το πρωτάθλημα γιατί θα με κάνει καλύτερο ποδοσφαιριστή στο μέλλον».