Απρόοπτο στον ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Χριστογεώργος, Μπρεσσάν, Μπάκιτς

i

©Intime

Απρόοπτο στον ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:06 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 17.10.2024

Ο Ματέους Μπρεσσάν αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ και κατά συνέπεια δεν θα είναι στην διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς για το ματς με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή (20/10, 18:00).

Με ένα απρόοπτο πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα της Κυριακής (20/10, 18:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ», καθώς ο Ματέους Μπρεσσάν αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (17/10) γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Ως εκ τούτου ο Βραζιλιάνος στόπερ θα απουσιάσει από το ματς με τους «πράσινους» για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Υποκλίθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μπούσης για Μπάλντοκ: «Μεγάλος σεβασμός στον οργανισμό σας»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:39 - 16.10.2024

Υποκλίθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μπούσης για Μπάλντοκ: «Μεγάλος σεβασμός στον οργανισμό σας»

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, έκανε μία ανάρτηση στα social media επαινώντας τον Παναθηναϊκό για τη στήριξη στην οικογένεια του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, όπως αυτή καταγράφεται από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Χωρίς τον Matheus Bressan ολοκληρώθηκε η σημερινή (17/10) προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής (20/10, 18:00) με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις εντός των επόμενων ημερών.

Η προπόνηση, στην οποία συμμετείχε ο Γιάννης Αποστολάκης, έχοντας επιστρέψει από τις διεθνείς αγωνιστικές του υποχρεώσεις, περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (18/10), στις 10:00».