«Λευκή» φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε ΟΦΗ και Athens Kallithea
i

©intime

«Λευκή» φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε ΟΦΗ και Athens Kallithea

Sportal newsroom 22:31 - 03.08.2024

Ισόπαλες 0-0 έμειναν ΟΦΗ και Athens Kallithea σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Θ. Βαρδινογιάννης.

Χωρίς σκορ (0-0) έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε ΟΦΗ και Athens Kallithea στο Θ. Βαρδινογιάννης.

Η ομάδα του Ηρακλείου είχε το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος και είχε δύο καλές στιγμές. Αρχικά με την κεφαλιά του Ισέκα που μπλόκαρε ο Γκέλιος και στη συνέχεια το σουτ του Νέιρα από το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν. Επόμενο φιλικό για τον ΟΦΗ είναι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι είναι απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μπόρχα Γκονθάλεθ, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλους, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς, Γκαγιέγος, Νέιρα, Ριέρα, Αποστολάκης, Ισέκα.

Athens Kallithea: Γκέλιος, Μεχίας, Πασαλίδης, Τσιβελεκίδης, Μανθάτης, Σοϊρί, Μοτσόκ, Ματίγια, Ντεμέτριους, Βασιλόγιαννης, Ουλντρίκις.