Ο Ατρόμητος «χτύπησε» στις καθυστερήσεις και έφυγε με τον βαθμό από την έδρα του ΟΦΗ
i

©intime

Ο Ατρόμητος «χτύπησε» στις καθυστερήσεις και έφυγε με τον βαθμό από την έδρα του ΟΦΗ

Δημήτρης Χούπης 21:33 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 24.08.2024

ΟΦΗ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Ηράκλειο για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την ομάδα του Περιστερίου να ισοφαρίζει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΟΦΗ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με την ομάδα του Περιστερίου να «χτυπάει» στις καθυστερήσεις.

Στην αρχή του πρώτου μέρους η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε καλά, χάνοντας δύο καλές στιγμές με τον Ουάρντα και τον Μίχορλ στο 2' και το 7', αλλά δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Στο ένατο λεπτό ο Γκονζάλεθ βρέθηκε στη δεξιά πλευρά και έκανε ένα σουτ από πολύ πλάγια θέση, αιφνιδιάζοντας τον Κοσέλεφ για το 1-0 του ΟΦΗ.

Ώρες... Κάρμο στον Ολυμπιακό: Η μεγάλη επιστροφή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:25 - 23.08.2024

Ώρες... Κάρμο στον Ολυμπιακό: Η μεγάλη επιστροφή

Μετά από ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια, ο Νταβίντ Κάρμο και ο Ολυμπιακός ετοιμάζονται να ακολουθήσουν ξανά κοινή πορεία. Ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει μία μεταγραφή, η οποία πρόκειται να αποτελέσει ρεκόρ για τα δεδομένα της χώρας.

Από εκεί και έπειτα ο Ατρόμητος προσπαθούσε να απειλήσει, αλλά είχε θέμα στην τελική πάσα με αποτέλεσμα ο Χριστογεώργος να μην έχει προβλήματα. Στο 33' όμως οι Περιστεριώτες είχαν την καλύτερη στιγμή τους για να ισοφαρίσουν, αλλά το σουτ του Ουάρντα κόντραρε κάπου και κατέληξε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα μπήκαν καλύτερα, χάνοντας καλή στιγμή με τον Αποστολάκη στο 50ο λεπτό, αλλά το σουτ του το έβγαλε ο Κοσέλεφ. Ο Ατρόμητος ωστόσο και στη συνέχεια της αναμέτρησης είχε θέμα με τη δημιουργία, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να κρατάει το προβάδισμα με ευκολία. Από το 80' και μετά η ομάδα του Περιστερίου είχε τις στιγμές της για την ισοφάριση, με μεγαλύτερη το τετ α τετ του Γιουμπιτάνα το οποίο απέκρουσε ο Χριστογεώργος στο 84ο λεπτό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Ο Ουάρντα με ωραία ατομική ενέργεια σούταρε, ο Χριστογεώργος απέκρουσε και στο ριμπάουντ ο Καλοσκάμης σε κενή εστία ισοφάρισε. Στο 90+7' ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα λόγω της αποβολής του Μανσούρ, ενώ τρία λεπτά μετά οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν με εννέα, αφού αποβλήθηκε ο Κίνι και ο ΟΦΗ με δέκα μετά την αποβολή του Ισέκα.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΟΦΗ (Δέλλας, 4-3-3): Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Μπόρχα - Γκαγιέγος, Καραχάλιος, Μπάκιτς - Αποστολάκης, Ριέρα, Ισέκα.

Ατρόμητος (Γκαρσία, 4-4-2): Κοσέλεφ, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου - Ουεντραόγκο, Γκονζάλες, Ουάρντα, Μπάκου - Φαν Βέερτ, Μίχορλ.

MVP

Ο Γκονζάλεθ. Ο μπακ του ΟΦΗ ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, βάζοντας και το γκολ της ομάδας.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο γκολ του Καλοσκάμη στις καθυστερήσεις, το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό σκορ του αγώνα.