Οι αποστολές Ατρομήτου και ΟΦΗ για τη μεταξύ τους αναμέτρηση

Γκαρσία

i

© Intime

Οι αποστολές Ατρομήτου και ΟΦΗ για τη μεταξύ τους αναμέτρηση

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:55 - 23.08.2024

Ατρόμητος και ΟΦΗ είναι ετοιμοπόλεμοι για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ».

ΟΦΗ και Ατρόμητος θα τεθούν αντιμέτωποι στο «Γεντί Κουλέ» (24/8, 19:30) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμες για τη μεταξύ τους μάχες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΟΦΗ:

«Με τον Levan Shengelia να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού (24/8) εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η προπόνηση, η οποία έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, άσκηση τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην 20μελή αποστολή τους: Χριστογεώργο, Baumann, Μαρινάκη, Bressan, Χατζηθεοδωρίδη, Gonzalez, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Abanda, Καραχάλιο, Riera, Gallegos, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Bakic, Iseka, Jimenez, Nuss, Shengelia, Jung.

Εκτός από τον Neira, ο οποίος συνέχισε θεραπεία, στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Θεοδοσουλάκης, Λαγουδάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Πιστικός, Φαϊτάκης, Κουτσουπιάς, Μ. Χνάρης, Φανουράκης».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ατρόμητος;

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (24/8, 19:30) στο Ηράκλειο για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Πομόνης, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!