Στο Ηράκλειο ο Μελ, παρουσιάζεται από τον ΟΦΗ

Ο Πέπε Μελ

i

©Intime

Στο Ηράκλειο ο Μελ, παρουσιάζεται από τον ΟΦΗ

Στέλιος Βαρδάκης • 19:03 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 14.08.2024

Στο Ηράκλειο έφτασε ο Πέπε Μελ για λογαριασμό του ΟΦΗ και αναμένεται να παρουσιαστεί τις επόμενες ώρες από τη ΠΑΕ.

Σε ρυθμούς Πέπε Μελ βρίσκεται πλέον ο ΟΦΗ. Ο Ισπανός προπονητής προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», λίγο μετά τις 17:30 εκεί που τον περίμεναν οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Η επίσημη παρουσίαση του 60χρονου είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 στο «Γεντί Κουλέ» όπου θα μιλήσει για πρώτη φορά ως προπονητής των Κρητικών. 

Ο Πεπε Μελ αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα αμέσως, καθώς θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο του ΟΦΗ στο επερχόμενο ματς απέναντι στον Άρη (17/12 15:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Ο Ισπανός coach θα εργαστεί για δεύτερη φορά σε ομάδα που είναι μακριά από την πατρίδα του καθώς εκτός Ισπανίας έχει βρεθεί μόνο στην Γουέστ Μπρομ. Μεταξύ άλλων στην προπονητική του καριέρα έχει εργαστεί σε Λας Πάλμας, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ρεάλ Μπέτις όπου είχε διπλή θητεία, σε Ράγιο Βαγιεκάνο, Αλαβές και Χετάφε, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Μάλαγα.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ ελπίζουν ότι στο πρόσωπο του έμπειρου προπονητή έχουν βρει τον άνθρωπο που θα αναγεννήσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η οποία τρέχει αρνητικό σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (3 ήττες, 3 ισοπαλίες). Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι ο Μελ είναι ο πρώτος Ισπανός προπονητής στην ιστορία των «ασπρόμαυρων».