Δύο σημαντκές απουσίες ο ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΚ

Δύο σημαντκές απουσίες ο ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΚ

Sportal newsroom 21:16 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:28 - 17.08.2024

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει τους Νέιρα και Σενγκέλια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ έχει δύσκολη αποστολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα φιλοξενηθεί την Κυριακή από την ΑΕΚ στην OPAP Arena και ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει δύο έμπειρους παίκτες. Ο Σενγκέλια που δεν είναι απόλυτα έτοιμος έμεινε εκτός, όπως και ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΟΦΗ:

«Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σεββατου (17/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (18/8, 22:00) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Juan Neira αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έμεινε εκτός αποστολής και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Μαρινάκης, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδης, Γκονζάλες, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Καραχάλιος, Ριέρα, Γκαγιέγος, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Ισέκα, Χιμένες, Νους, Γιουνγκ, Θεοδοσουλάκης.

Εκτός από τον Neira, στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Shengelia, Λαγουδάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Πιστικός, Φαϊτάκης, Κουτσουπιάς, Μ. Χνάρης, Φανουράκης».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!