ΟΦΗ: Η πρώτη προπόνηση των Μπακού και Μπρεσάν (vid+pics)

ΟΦΗ: Η πρώτη προπόνηση των Μπακού και Μπρεσάν (vid+pics)

Γιάννης Λιβανός • 18:20 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Με τους Μακανά Μπακού και Μπρεσάν να προπονούνται για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωσή τους, οι δύο νεοαποκτηθέντες Μπακού και Μπρεσάν μπήκαν κατευθείαν στο γήπεδο, λαμβάνοντας μέρος στην προπόνηση του ΟΦΗ που διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στο δελτίο του ο ΟΦΗ ανέφερε: «Με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, Makana Baku και Matheus Bressan να προπονούνται για πρώτη φορά με τα «ασπρόμαυρα», πραγματοποιήθηκε η σημερινή (15/1) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. 

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε εσωτερικό διπλό με την Κ19. Ο Νίκος Χριστογεώργος συνέχισε θεραπεία. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (16/1), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς κυπέλλου με την Κηφισιά».

Το μήνυμα των παικτών

Ο Ματέους Μπρεσάν σχολίασε για την μεταγραφή του στο OFI TV.

«Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και είναι μια θαυμάσια εμπειρία για μένα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Το π οδόσφαιρο είναι η ζωή μου, πρώτη φορά αγωνίζομαι στην Ευρώπη και επέλεξα να έρθω στην Ελλάδα γιατί είναι μια πρόκληση και να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Το να βρίσκομαι στον ΟΦΗ και την Ελλάδα ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα.

Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και είχα την ευκαιρία να μιλήσω με κάποιους παίκτες πριν έρθω στην Ελλάδα όπως και να δω παιχνίδια της. Όλοι μου είπαν πολύ καλά πράγματα για την ομάδα και την πόλη. Αισθάνομαι άνετα εδώ και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα».

Ο Μπακού χαρακτήρισε πρόκληση τη μετακίνησή του στον ΟΦΗ και τόνισε με νόημα: «Μου αρέσει να νικάω κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλοι με υποδέχθηκαν θερμά και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».