Με Φούντα η αποστολή του ΟΦΗ για τον Βόλο – Σε δυσμένεια ο Μπάουμαν

Με Φούντα η αποστολή του ΟΦΗ για τον Βόλο – Σε δυσμένεια ο Μπάουμαν

Sportal newsroom 16:44 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 31.08.2024

Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε στην αποστολή για το ματς με τον Βόλο τους Φούντα, Μπαϊνοβιτς.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο.

Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε στην αποστολή τους Ταξιάρχη Φούντα, αλλά και τον Φίλιπ Μπαϊνοβιτς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΟΦΗ στο δελτίο Τύπου:

«Με τους Ταξιάρχη Φούντα και Φίλιπ Μπαϊνοβιτς να συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Βόλο ΝΠΣ.

Η προπόνηση, η οποία έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην 21μελη αποστολή τους: Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Καλαφάτη, Μαρινάκη, Χατζηθεοδωρίδη, Γκονζάλες, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Καραχάλιο, Ριέρα, Γκαγέγος, Μπαϊνοβιτς, Φαϊτάκη, Κουτεντάκη, Μπάκιτς, Νους, Φούντα, Σενγκέλια, Γιουνγκ, Θεοδοσουλάκη.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Αποστολάκης, Μπρεσάν και Νέιρα, ο τιμωρημένος Ισέκα και οι Μπάουμαν, Λαγουδάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Πιστικός, Μ. Χνάρης και Φανουράκης».

Ο Μπάουμαν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έμεινε εκτός αποστολής για εξωαγωνιστικούς λόγους. Οι πληροφορίες αναφέρουν για πειθαρχικό παράπτωση και ο Ελβετός τερματοφύλακας, με καταγωγή από τη Δομινικανή Δημοκρατία, είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν.

Σε ό,τι αφορά τον Ισέκα, όντως υπήρξαν προτάσεις της Βοϊβοντίνα για την απόκτησή του, αλλά απορρίφθηκαν από τον ΟΦΗ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!