Η αποστολή του ΟΦΗ για την Ολλανδία

Τραϊανός Δέλλας

i

©Intime

Η αποστολή του ΟΦΗ για την Ολλανδία

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:22 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 11.07.2024

Ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής (12/7) για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 2024/25. 29 ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Όοστερμπεκ θα πραγματοποιήσει ο ΟΦΗ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Κρητικοί, οι οποίοι ολοκλήρωσαν χθες (10/7) το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, θα παραμείνουν στην Ολλανδία από τις 12 Ιουλίου έως τις 26 Ιουλίου. Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή 29 ποδοσφαιριστές.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ σε αυτό το διάστημα θα παίξει τρία φιλικά κόντρα σε Μπέβερεν, Μπέρσχοτ και ΝΑΚ Μπρέντα (μπορεί να γίνει και τέταρτο φιλικό). Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και πριν από την έναρξη της Stoiximan Super League θα παίξει με Athens Kallithea και Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρητικών:

«Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε χθες (10/7) το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία, όπου θα παραμείνει από τις 12 ως τις 26 Ιουλίου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 29 ποδοσφαιριστές, συμπεριλήφθηκαν οι: Χριστογεώργος, Baumann, Καλαφάτης, Σωτηρίου, Σηφάκης, Μαρινάκης, Gonzalez, Χατζηθεοδωρίδης, Abanda, Σημαντηράκης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Bressan, Καραχάλιος, Κουτεντάκης, Gallegos, Bakic, Neira, Αποστολάκης, Riera, Αδαμάκης, Θεοδοσουλάκης, Iseka, Jimenez, Πιστικός, Κ. Χνάρης, Ζαχαριουδάκης, Φαϊτάκης και ο Φανουράκης από την Κ19.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο, Παρασκευή (12/7), από το Ηράκλειο και θα επιστρέψει την Παρασκευή 26/7».