Η αποστολή του ΟΦΗ για Ατρόμητο: Ο Πέπε Μελ έκανε την έκπληξη με τον 17χρονο Αδαμάκη!

Πέπε Μελ

i

© intime

Η αποστολή του ΟΦΗ για Ατρόμητο: Ο Πέπε Μελ έκανε την έκπληξη με τον 17χρονο Αδαμάκη!

Ελένη Ανδρικοπούλου 21:34 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 14.08.2024

Ένα 24ωρο πριν από την αναμέτρηση στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο Πέπε Μελ γνωστοποίησε την αποστολή του ΟΦΗ.

Σε ρυθμούς Ατρόμητου κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ.

Η ομάδα της Κρήτης θα κοντραριστεί στο Περιστέρι με την τοπική ομάδα (13/1, 19:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Πέπε Μελ να κάνει την έκπληξη. 

Ο λόγος γίνεται για τον Ανδρέα Αδαμάκη, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον ΟΦΗ, μπήκε στην αποστολή της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση: 

Με τον Ανδρέα Αδαμάκη να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, λίγες μέρες μόνο μετά την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν την αναχώρηση για την Αθήνα για το ματς με τον Ατρόμητο (13/1, 19:00). 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις. Ο Νίκος Χριστογεώργος συνέχισε θεραπεία και έμεινε εκτός αποστολής, όπως οι Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Manuel Καλαφάτης, Αντρέας Καρώ, Τίτος Κουτεντάκης, Νίκος Μαρινάκης και Ηλίας Σημαντηράκης. 

Για την 20μελή αποστολή ο Pepe Mel επέλεξε τους: Baumann, Σωτηρίου, Larsson, Abanda, Thorarinsson, Λαμπρόπουλο, Βούρο, Πασαλίδη, Αποστολάκη, Mellado, Glazer, Gallegos, Bakic, Toral, Riera, Neira, Mosquera, Αδαμάκη, Phellype, Dicko.