Με απουσίες η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

ΟΦΗ

i

© Intime

Με απουσίες η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 15:53 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 14.08.2024

Χωρίς έξι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο ΟΦΗ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Με αρκετά προβλήματα θα πάει ο ΟΦΗ στην Τούμπα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης (3/1, 20:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. O Πέπε Μελ δεν θα έχει στη διάθεσή του έξι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, ο  Καρώ είναι ακόμα ανέτοιμος, ο Χριστογεώργος τραυματίας, οι Γκλάζερ και Αποστολάκης που τραυματίστηκαν στη χθεσινή προπόνηση έμειναν επίσης εκτός ενώ δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Γκαγέγος και Μαρινάκης.

Από το πρωτάθλημα της ΑΕΚ στην κροτίδα του Χουάνκαρ: Η ανασκόπηση της Stoiximan Super League για το 2023
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:45 - 31.12.2023

Από το πρωτάθλημα της ΑΕΚ στην κροτίδα του Χουάνκαρ: Η ανασκόπηση της Stoiximan Super League για το 2023

Το 2023 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει και η χρονιά που πέρασε άφησε πολλές συγκινήσεις, μεγάλο σασπένς και συχνή εναλλαγή συναισθημάτων στους φιλάθλους των ομάδων της Stoiximan Super League. Το Sportal θυμάται τις κορυφαίες στιγμές κάθε μήνα από το έτος που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον Μάϊο του 2023, απαρτίζουν οι: Σωτηρίου, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Αμπάντα, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Ντίκο, Φελίπε, Θεοδοσουλάκης, Μοσκέρα.