Χωρίς Ντίκο και άλλους έξι ο ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
i

©intime

Χωρίς Ντίκο και άλλους έξι ο ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ιάσονας Τσίλης 20:44 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 14.08.2024

Την αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ανακοίνωσε ο Πέπε Μελ.

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο προπονητής των Κρητικών, Πέπε Μελ, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ντίκο που είναι τιμωρημένος, τον τραυματία Θεοδοσουλάκη, καθώς και τους Μάνουελ Kαλαφάτη, Τίτο Κουτεντάκη, Κώστα Γιαννούλη, Δημήτρη Σωτηρίου και Ηλία Σημαντηράκη.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ

Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Αμπάντα, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Γκαγέγος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Τοράλ, Ριέρα, Νέιρα, Μοσκέρα, Φελίπε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Με προπόνηση που έγινε στο Θ. Βαρδινογιάννης το απόγευμα της Τετάρτης (20/12), η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (21/12) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Baumann, Χριστογεώργος, Larsson, Μαρινάκης, Abanda, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος, Πασαλίδης, Mellado, Gallegos, Glazer, Αποστολάκης, Bakic, Toral, Riera, Neira, Mosquera, Phellype.

Χωρίς Παπαδόπουλο, Άλβαρες και Μπαρτόλο ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:56 - 20.12.2023

Χωρίς Παπαδόπουλο, Άλβαρες και Μπαρτόλο ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει αύριο (21/12/2023) τον ΟΦΗ στην Κρήτη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και αναμένεται να παραταχθεί χωρίς δύο βασικότατους παίκτες του. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα των Αρκάδων, Νίκο Παπαδόπουλο και τον αριστερό οπισθοφύλακα, Φεντερίκο Άλβαρες.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος, Nouha Dicko, o τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Manuel Kαλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης».