Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

ΟΦΗ - Παναιτωλικός

i

/©Intime

Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:31 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 19.10.2024

Η Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή του ΟΦΗ εν όψει του αυριανού (20/10) εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Ματέους Μπρεσάν.

Την πρώτη του αποστολή ως τεχνικός του ΟΦΗ ανακοίνωσε ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης του πρωί του Σαββάτου έκανε γνωστό ποιοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (20/10,18:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Εκτός έμεινε ο Ματέους Μπρεσάν, που είναι τραυματίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (20/10, 18:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις. Ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Χριστογεωργο, Ναούμοφ, Μαρινάκη, Γκονθάλεθ, Αμπάντα, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Σίλβα, Μπαϊνοβιτς, Καραχάλιο, Μπάκιτς, Κουτεντάκη, Αποστολάκη, Σενγκέλια, Ριέρα, Νους, Σαλδέδο, Φούντα, και Γιούνγκ.

Το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ δημιουργεί δύο στρατόπεδα στη Stoiximan Super League: Άρης - Ολυμπιακός vs Παναιτωλικός - ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:06 - 18.10.2024

Το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ δημιουργεί δύο στρατόπεδα στη Stoiximan Super League: Άρης - Ολυμπιακός vs Παναιτωλικός - ΟΦΗ

Ένα ντέρμπι με τα όλα του αναμένεται να είναι αυτό είναι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Εκτός από τους δύο τους, όμως, για το αποτέλεσμα ενδιαφέρονται τέσσερις ακόμα ομάδες της Stoiximan Super League, οι οποίες χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας, Ματέους Μπρεσάν και οι Σωτηρίου, Μπάουμαν, Νέιρα , Θεοδοσουλάκης, Καλαφάτης, Φαϊτάκης, Φανουράκης, Κ. Χνάρης».