Ανακοινώθηκε ο πρώτος αντίπαλος του ΟΦΗ στην Ολλανδία

Ανακοινώθηκε ο πρώτος αντίπαλος του ΟΦΗ στην Ολλανδία

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:43 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:46 - 06.06.2024

Ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό αγώνα με τη Ντόρντρεχτ, όπως ανακοίνωσε η ολλανδική ομάδα.

Ο ΟΦΗ για μία ακόμα χρονιά θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο στο Όοστερμπεκ.

Εκεί θα δώσει φιλικά παιχνίδια κι ένα απ’ αυτά θα είναι με την Ντόρντρεχτ. Ο ολλανδικός σύλλογος ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών που πρόκειται να δώσει και μεταξύ αυτών είναι και εκείνο με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ντόρντρεχτ, το φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της το Σάββατο 20 Ιουλίου και θα ξεκινήσει στις 13.30 ώρα Ελλάδας.

Νωρίτερα, ο τεχνικός των Κρητικών Τραϊανός Δέλλας μίλησε σε γερμανικό μέσο για το αυριανό φιλικό της Εθνικής ομάδας στο Γκλάντμπαχ με τη Γερμανία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας στο γερμανικό δίκτυο SID:

Για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό: «Ελπίζω να έχει περισσότερα θετικά αποτελέσματα από την τεράστια επιτυχία της εθνικής ομάδας πριν από 20 χρόνια».

Για τον αποκλεισμό της Εθνικής από τα τελικά του Euro 2024: «Τα τελευταία χρόνια το κλίμα στην ελληνική ομάδα έχει βελτιωθεί εμφανώς. Ελπίζω ότι αυτή η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί».

Για την καριέρα του: «Αυτή τη στιγμή προτιμώ την καθημερινή επαφή με την ομάδα μου. Πιστεύω ότι αυτό είναι ευεργετικό και για την εξέλιξή μου ως προπονητής. Σίγουρα χρωστάω πολλά στην Εθνική Ελλάδας και ελπίζω να μπορέσω να την υπηρετήσω ως προπονητής κάποια στιγμή».