Πέπε Μελ: «ΟΦΗ και Μπέτις έχουν παρόμοιο κόσμο, κρίμα που θα παίξουμε χωρίς θεατές»

Η παρουσίαση του Πέπε Μελ από τον ΟΦΗ

i

©Intime

Πέπε Μελ: «ΟΦΗ και Μπέτις έχουν παρόμοιο κόσμο, κρίμα που θα παίξουμε χωρίς θεατές»

Στέλιος Βαρδάκης • 20:35 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 14.08.2024

Ο ΟΦΗ παρουσίασε τον νέο του προπονητή Πέπε Μελ στο «Γεντί Κουλέ».

Σε νέα εποχή και επίσημα ο ΟΦΗ. Η Κρητική ομάδα παρουσίασε στους εκπροσώπους τύπου τον νέο της προπονητή Πέπε Μελ, ο οποίος μίλησε για το πως κατέληξε στην Κρήτη, τους στόχους του με την ομάδα αλλά και τις... ομοιότητες μεταξύ ΟΦΗ και Μπέτις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού προπονητή:

«Για μένα είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ, είναι πολύ σημαντική για μένα η συνεργασία με τον ΟΦΗ. Η ομάδα μου έχει μεταφέρει τι χρειάζεται και είμαι πολύ ενθουσιασμένος να προσφέρω για την ομάδα».

Για τη συμφωνία με τον ΟΦΗ: «Την απόφαση την πήρα από καρδιάς γιατί με την επαφή που είχα με την ομάδα, μου άρεσε πάρα πολύ και θέλω να το ζήσω μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας».

Για τους στόχους του: «Έχω παρακολουθήσει τους τελευταίους αγώνες της ομάδας, πιστεύω ότι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη η ομάδα και πιστεύω πολύ ότι μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της εισόδου στα play offs»

Για το αν μίλησε με κάποιον από τους πρώην παίκτες του ΟΦΗ με τους οποίους έχει συνεργαστεί: «Δεν έχω έρθει σε επαφή με κάποιον παίκτη. Ξέρω ότι την Κυριακή υπάρχει παιχνίδι κόντρα σε κάποιους παίκτες από την Ισπανία που υπήρχαν παίκτες στην ομάδα της καρδιάς μου, την Μπέτις και οι οποίοι αγωνίζονται στον Άρη».

Η γνώμη του για το Ελληνικό πρωτάθλημα: «Γνωρίζω πολλούς παίκτες που είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν, πριν πολλά χρόνια είχα συζητήσει με ομάδες από την Ελλάδα και πιστεύω πως πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα και ο ΟΦΗ είναι αυτό που πιστεύω, μου ταιριάζει και θέλω να πετύχουμε μαζί».

Για τη φιλοσοφία του: «Μου αρέσει να μιλήσω πρώτα με τους παίκτες, έναν προς έναν, και μετά να χτίσω την βάση της ομάδας. Άμυνα, μεσαία γραμμή και επίθεση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η ομάδα να πιστεύει στον προπονητή και ο προπονητής στην ομάδα του. Στο μυαλό μου είναι μόνο το επιθετικό ποδόσφαιρο και να κερδίζει η ομάδα».

Για το ότι η χρονική διάρκεια της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ είναι μέχρι το καλοκαίρι: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, νιώθω ότι δεθήκαμε, ο ΟΦΗ χρειάζεται φρέσκο αέρα και έχω έρθει για να τον δώσω. Θέλω να έχετε υπομονή, γνωρίζω ότι υπάρχουν δύο παιχνίδια μέσα σε επτά ημέρες και θέλω και εγώ τον χρόνο μου».

Για την εικόνα που έχει από τον ΟΦΗ: «Το ποδόσφαιρο που έχω στο μυαλό μου χρειάζεται να πάμε μέχρι το τέλος. Θέλω να δουλέψω σκληρά με την ομάδα, να έχουμε πιεστικό παιχνίδι και ο ΟΦΗ να είναι πρωταγωνιστής στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το αν είναι αρκετό το χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος της σεζόν για να φανεί η δουλειά του: «Αυτή είναι η δουλειά μου, ως προπονητής. Αν δεν το πίστευα, δεν θα ήμουν εδώ. Πιστεύω πως το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα, το πιο σημαντικό για μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι οι φίλαθλοι του. Η ομάδα πρέπει να παίξει για αυτούς, να προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο μπορω για εκείνους».

Για τις ομοιότητες μεταξύ ΟΦΗ και Μπέτις: «Πρώτα από όλα, οι φίλαθλοι μοιάζουν μεταξύ των δύο ομάδων και είναι κρίμα αυτό το χρονικό διάστημα να παίζουμε δίχως κόσμο στις εξέδρες. Η παράσταση δίχως θεατές είναι κρύα».

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη