Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του ΟΦΗ για Λιβαδειά

Τραϊανός Δέλλας

i

©Intime

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του ΟΦΗ για Λιβαδειά

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:18 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 21.09.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά το μεσημέρι της Κυριακής (22/09, 16:30) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το πρωί του Σαββάτου (21/9) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Κρητικών με προπόνηση, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστή η αποστολή της ομάδας, με τον Τραϊανό Δέλλα να μην επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Έντι Σαλσέδο: Ο νέος παίκτης του ΟΦΗ είναι 22 χρονών και έχει κάνει ήδη 24 μεταγραφές και δανεισμούς - Οκτώ φορές το ίδιο δρομολόγιο!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:37 - 17.09.2024

Έντι Σαλσέδο: Ο νέος παίκτης του ΟΦΗ είναι 22 χρονών και έχει κάνει ήδη 24 μεταγραφές και δανεισμούς - Οκτώ φορές το ίδιο δρομολόγιο!

Αγαπημένο του μέσο μετακίνησης έχει κάνει ο Έντι Σαλσέδο - νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ - το αεροπλάνο, αφού μόλις στα 22 του χρόνια έχει κάνει ουκ ολίγα μεταγραφικά δρομολόγια. Το ένα από αυτά, δε, θυμίζει... Αθήνα - Πειραιά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (21/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (22/9) αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Μαρινάκη, Bressan, Χατζηθεοδωρίδη, Gonzalez, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Abanda, Καραχάλιο, Riera, Bainovic, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Bakic, Salcedo, Φούντα, Nuss, Shengelia, Jung.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας, Juan Neira και οι Baumann, Naumov, Καλαφάτης, Silva, Θεοδοσουλάκης, Φανουράκης, Φαϊτάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Αδαμάκης».