Με Μοσκέρα η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σαντιάγκο Μοσκέρα

i

Σαντιάγκο Μοσκέρα/©Intime

Με Μοσκέρα η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:38 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 13.08.2024

O Σαντιάγκο Μοσκέρα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και τέθηκε στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για τον αυριανό αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» (6/4, 20:00).

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (6/2, 20:00) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Στη διάθεση του Τραϊνού Δέλλα για την αναμέτρηση κόντρα στους Ηπειρώτες τέθηκε ο Σαντιάγκο Μοσκέρα, καθώς ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Εκτός παραμένουν οι Μπρεσάν, Χιμένεθ, Νέιρα και η αποστολή των Κρητικών είναι η εξής: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Αποστολάκης,Ισέκα, Φελίπε, Μοσκέρα και Θεοδοσουλάκης.

Θεοδοσουλάκης: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΟΦΗ – Ανυπομονώ για την επόμενη ευκαιρία»

Ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης μίλησε στο OFI TV για το ματς του Σαββάτου, εστίασε στο κίνητρο που έχουν όλοι στην ομάδα και παράλληλα δήλωσε πανέτοιμος.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για να κερδίσουμε ώστε να δώσουμε την χαρά στον κόσμο που του την στερήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Το να δίνουμε χαρά μπροστά στον κόσμο είναι κάτι που μας δίνει μεγάλο κίνητρο, πόσο μάλλον όταν έχουμε να το πετύχουμε αρκετό καιρό. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα» είπε αρχικά ο 19χρονος επιθετικός του ΟΦΗ.

Όσον αφορά την δική του παρουσία πρόσθεσε πως «είμαι καλά, ο προπονητής δείχνει ότι εμπιστεύεται τα νέα παιδιά και ανυπομονώ να πάρω την επόμενη ευκαιρία και να παίξω δίνοντας το 100%».