Με Χορδάν Σίλβα ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό

Τραϊανός Δέλλας

i

©Intime

Με Χορδάν Σίλβα ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό

Ελένη Ανδρικοπούλου 20:41 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 24.09.2024

Ο Χορδάν Σίλβα βρέθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του ΟΦΗ για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Μάλιστα οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες και την ερχόμενη Κυριακή για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα της Κρήτης λοιπόν ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες και ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Χορδάν Σίλβα, αλλά και ο Βούλγαρος τερματοφύλακας Ντάνιελ Ναούμοφ.

Λανουά: «Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού, πολλά λάθη στο Βόλος – ΠΑΟΚ» - Κανένα σχόλιο για τη φάση του Πήλιου – Τζάνι (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:21 - 24.09.2024

Λανουά: «Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού, πολλά λάθη στο Βόλος – ΠΑΟΚ» - Κανένα σχόλιο για τη φάση του Πήλιου – Τζάνι (vid)

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Στεφάν Λανουά, ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις από τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Παράλληλα εκτός αποστολής είναι ο Νέιρα, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό που υπέστη.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Ναούμοφ, Μαρινάκης, Γκονθάλεθ, Αμπάντα, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Μπρεσάν, Σίλβα, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιος, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Σενγκέλια, Ριέρα, Νους, Θεοδοσουλάκης, Σαλσέδο, Φούντας, Γιουνγκ.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός θα έχει στη διάθεσή του τους Παντελάκη, Μπακάκη και Αγαπάκη, ενώ στο Αγρίνιο έμειναν οι Τσελίκοβιτς και Πάλμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Αγαπάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Μπακάκης, Τσάβες, Ντίας, Γαλιάτσος, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Παρδαλός, Πέρες, Ρόα, Σιέλης, Στάγιτς, Στεργιάκης, Τορεχόν.