Η σπουδαία κίνηση του ΟΦΗ: Πολλές γυναίκες πήγαν στο γήπεδο για δωρεάν μαστογραφία πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
i

©intime

Η σπουδαία κίνηση του ΟΦΗ: Πολλές γυναίκες πήγαν στο γήπεδο για δωρεάν μαστογραφία πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 16:51 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 20.10.2024

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των γυναικών οπαδών του ΟΦΗ, οι οποίες έκαναν δωρεάν μαστογραφία και παράλληλα πήραν δωρεάν εισιτήριο για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Γεντί Κουλέ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Πριν από τον αγώνα η ομάδα του Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια της Κρήτης πρόσφεραν δωρεάν μαστογραφία για τις γυναίκες οπαδούς του ΟΦΗ.

Η συμμετοχή μάλιστα ήταν έντονη, με την ομάδα να δίνει και ένα δωρεάν εισιτήριο σε όσες την έκαναν, για το παιχνίδι με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson στις 30 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

ΓΕΝΙΚΑ18 ΟΚΤ. 2024Η οικογένεια του Ταξιάρχη Φούντα προσκαλεί τις γυναίκες να έρθουν στο γήπεδο του ΟΦΗ, αυτή την Κυριακή 20/10, για μια δωρεάν μαστογραφία στην κινητή μονάδα μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία θα βρίσκεται στο parking πλησίον του γηπέδου, επί της οδού Καντάνου από τις 13:00 μετά το μεσημέρι ως τις 17:00 το απόγευμα.

Όσες γυναίκες εξεταστούν, θα λάβουν από ένα διπλό εισιτήριο για να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα με τον Βόλο (Τετάρτη 30/10) για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας από τη Θύρα 8 του «Θ. Βαρδινογιάννης».Για την επιλογή των γυναικών που θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν μαστογραφία, κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι:

Πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τα μέλη συλλόγου “Στόχος – Πρόληψη” θα βρίσκονται στις εισόδους των θυρών του γηπέδου και θα ενημερώνουν τις γυναίκες που θα εισέρχονται, παρέχοντάς τους όλες τις πληροφορίες για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Ο αγώνας ενάντια στον καρκίνο του μαστού είναι ένας αγώνας που θα συνεχίσουμε να δίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Γι’ αυτό και ο ΟΦΗ με την Περιφέρεια Κρήτης θα είναι ξανά στην ίδια ομάδα.