Στην τελική ευθεία του Χιμένεθ στον ΟΦΗ

Χεσούς Χιμένεθ

i

©PrtScr

Στην τελική ευθεία του Χιμένεθ στον ΟΦΗ

Στέλιος Βαρδάκης • 22:23 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 14.08.2024

Προς ολοκλήρωση η μεταγραφή του Χεσούς Χιμένεθ στον ΟΦΗ, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται στο Ηράκλειο τις επόμενες μέρες για να υπογράψει συμβόλαιο με τους Κρητικούς.

Κοντά στην ολοκλήρωση της τέταρτης προσθήκης του κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρίσκεται ο ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης φαίνεται να έχει ολοκληρώσει την μεταγραφή του επιθετικού Χεσούς Χιμένεθ

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ μετά τη πώληση του Ντίκο στη Paris FC, ήθελε την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό του επιθετικού από το Μάλι.

Ο Χιμένεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας και το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Γκόρνικ, με της οποίας τη φανέλα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, σημειώνοντας 43 γκολ ενώ μοίρασε και 25 ασίστ.

Τον Φεβρουάριο του 2022 πήρε μεταγραφή για το MLS και το Τορόντο, ενώ τώρα αγωνίζεται στο Ντάλας με το οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Ο 30χρονος άσος αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός όσο και ως εξτρέμ, μετρώντας πολλές συμμετοχές και στις δύο θέσεις.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αναμένεται στο Ηράκλειο τις επόμενες μέρες προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.