Με ποσό ρεκόρ αφήνει τον ΟΦΗ ο Ισέκα!

Με ποσό ρεκόρ αφήνει τον ΟΦΗ ο Ισέκα!

Ελένη Ανδρικοπούλου 20:06 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 04.09.2024

Ο Άαρον Ισέκα πήγε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και στα ταμεία του ΟΦΗ θα μπει το ποσό ρεκόρ από πώληση 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο Άαρον Ισέκα είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και το κόστος της μεταγραφής αποτελεί ρεκόρ για τον ΟΦΗ.

Η πώληση του 27χρονου Βέλγου επιθετικού στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας είναι πλέον η ακριβότερη για τον ΟΦΗ, αφού ξεπέρασε εκείνες του Φιγκεϊρέντο στην Αλ Ουάσλ και του Μανδά στη Λάτσιο.

Ο ΟΦΗ για τον Ισέκα θα εισπράξει περισσότερο από ένα εκατ. ευρώ. Το συνολικό ποσό της μεταγραφής στον σύλλογο της Βουλγαρίας πρόκειται να φτάσει, μαζί με τα μπόνους το 1,2 εκ. Ευρώ.

Ο Φιγκεϊρέδο το 2020 πήγε στην Αλ Ουάσλ του Ντουμπάι με ένα εκατ. ευρώ, ενώ οι Κρητικοί πήραν 1,1 εκατ. ευρώ. από τη Λάτσιο για τον Μανδά. Να σημειωθεί ότι ο ο ΟΦΗ διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την συμφωνία με την CSKA Sofia για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Άαρον Ισέκα. O 26χρονος επιθετικός ήρθε στον ΟΦΗ τον περασμένο Ιανουάριο και στο διάστημα παραμονής του αγωνίστηκε με τα «ασπρόμαυρα» σε 16 αγώνες, έχοντας 5 γκολ.

Άαρον, σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα μας! Καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας σου!».

Στην ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τον Ισέκα αναφέρεται: «Νέο φορ στην ΤΣΣΚΑ!

Η ΤΣΣΚΑ υπέγραψε τον 27χρονο Βέλγο σέντερ φορ Άαρον Ισέκα από τον ΟΦΗ (Κρήτη).

Ο παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στον πιο επιτυχημένο βελγικό ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Ευρώπη, την Άντερλεχτ. Η αθλητική του καριέρα συνεχίστηκε στη γαλλική Ligue 1, όπου κατέγραψε 79 αγώνες με τις ομάδες της Μαρσέιγ, της Τουλούζ και της Μετς.

Κρητικό... πάρτι στον Βόλο και πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:24 - 01.09.2024

Κρητικό... πάρτι στον Βόλο και πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα

Ένα άνετο τρίποντο εξασφάλισε ο ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου επικράτησε του Βόλου στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Με σκορ 3-1, ο σύλλογος της Κρήτης πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ισέκα συμμετείχε επίσης στις ομάδες των Μπέρνσλι, Αντάνασπορ, Τούζλασπορ. Έλαβε μέρος σε 16 αγώνες με την εθνική ομάδα νέων του Βελγίου.

Ευχόμαστε στον Ισέκα πολλά γκολ με την κόκκινη φανέλα!».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!