Πλησιάζει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο Ισέκα

Πλησιάζει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο Ισέκα

Ελένη Ανδρικοπούλου 22:24 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 02.09.2024

Ο ΟΦΗ είναι κοντά σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόγιας για την απόκτηση του Ισέκα.

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μία ακόμα πώληση.

Η ομάδα της Κρήτης έχει δεχθεί καλή πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τον Άαρον Ισέκα και ο Βέλγος φορ είναι κοντά στο να μετακομίσει στη Βουλγαρία.

Ρόλο στη μεταγραφή φέρεται να έχει παίξει ο Ιβάν Σλάβοφ. Ο πρώην επικεφαλής σκάουτινγκ του ΟΦΗ έχει το ίδιο πόστο και στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας κι αυτός είχε καθορίσει και τη μεταγραφή του Ισέκα στους Κρητικούς τον περασμένο Γενάρη.

Να σημειωθεί ότι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας είναι πλέον προπονητής ο πρώην στόπερ του ΟΦΗ Αλεξάντρ Τόμας. Ο Ισέκα στους έξι μήνες που βρίσκεται στον σύλλογο έχει 16 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Φελίπε Γκαγέγος, παράλληλα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Ζηλανδία για την Όκλαντ Σίτι, αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ μετά το ματς με τον Βόλο. Ο Χιλιανός μέσος ανέφερε: «Δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμάμαι, σας ευχαριστώ όλους

Κρητικό... πάρτι στον Βόλο και πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:24 - 01.09.2024

Κρητικό... πάρτι στον Βόλο και πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα

Ένα άνετο τρίποντο εξασφάλισε ο ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου επικράτησε του Βόλου στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Με σκορ 3-1, ο σύλλογος της Κρήτης πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Σας ευχαριστώ όλους γι’ αυτό το χρονικό διάστημα. Νιώθω σαν το σπίτι μου παρά την δυσκολία της γλώσσας. Ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο, τους φροντιστές και όλο το προσωπικό. Νιώθω χαρούμενος που έδωσα τα πάντα, δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμάμαι και θα συνεχίσω να σας υποστηρίζω».

Ο Τραϊανός Δέλλας σχολίασε στα αποδυτήρια για τον παίκτη: «Επειδή είμαστε μια οικογένεια και για μένα είναι πολύ δύσκολο για αυτό που χτίζουμε, ο Φελίπε ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Θέλω να του πω κάτι, να τον αποχαιρετήσω και να τον ευχαριστήσουμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!