Καμίνι το «Γεντί Κουλέ» με Παναθηναϊκό - Εκτός ο Νέιρα

Καμίνι το «Γεντί Κουλέ» με Παναθηναϊκό - Εκτός ο Νέιρα

Στέλιος Βαρδάκης • 17:15 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 14.08.2024

Ο Χουάν Νέιρα θα χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Γεμάτο αναμένεται το «Γεντί Κουλέ» την Κυριακή.

Ο Χουάν Νέιρα τραυμαυτίστηκε ξανά και τέθηκε νοκ άουτ για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος Αργεντινός στο ματς με τον Βόλο αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και έτσι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του ο Τραϊανός Δέλλας κόντρα στο «τριφύλλι».

Στο δελτίο της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τραυματισμό του Νέιρα αναφέρεται: «Την πρώτη τους προπόνηση μετά την επιστροφή από τον Βόλο, έκαναν το πρωί της Πέμπτης (29/2) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (28/2) ματς, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού, έκανε θεραπεία ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο τις επόμενες μέρες.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (1/3) στις 11:30».

Οι Κρητικοί να σημειωθεί ότι μετά την ήττα στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο, ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια στη σεζόν χωρίς εκτός έδρας νίκη κι αυτό είναι ασφαλώς αρνητικό ρεκόρ. Οι Ηρακλειώτες μέτρησαν πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες και κατέκτησαν μόλις πέντε βαθμούς μακριά από το σπίτι τους. Τα γκολ, παράλληλα, είναι 8 υπέρ και 30 κατά!

Ο κόσμος του ΟΦΗ, πάντως, στέκεται δίπλα στην ομάδα και το «Γεντί Κουλέ» την Κυριακή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα είναι ουσιαστικά γεμάτο, αφού έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια στις θύρες 2, 3, 7Α, 7Β, 9. Διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν μόνο στη θύρα 8.