Στον ΟΦΗ δανεικός για έναν χρόνο ο Νους (vid)

Στον ΟΦΗ δανεικός για έναν χρόνο ο Νους (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 20:05 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 30.07.2024

Ο ΟΦΗ απέκτησε δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τιάγκο Νους.

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε μία ακόμα μεταγραφή κι ενισχύθηκε επιθετικά.

Απέκτησε δανεικό τον Αργεντινό εξτρέμ Τιάγκο Νους και φυσικά έχει και οψιόν αγοράς. Ο Νους, μάλιστα, έκανε και την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα.

Στην ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τον μονοετή δανεισμό, με οψιόν αγοράς, του ποδοσφαιριστή, Thiago Nuss, από την Argentinos Juniors.

O 23χρονος επιθετικός μετρά περισσότερες από 70 συμμετοχές στην Α’ κατηγορία της Αργεντινής αλλά και στο Copa Libertadores.

Γεννήθηκε στην πόλη Cañuelas της Αργεντινής στις 2 Φεβρουαρίου 2001, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Club Deportivo Español.

Στην καριέρα του έχει φορέσει τα χρώματα των Atletico Rafaela, Argentinos Juniors (60 συμμετοχές, 4 γκολ) και CA Central Córdoba (12 συμμετοχές, 1 γκολ).

Thiago, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».

Ο παίκτης μιλώντας στο κανάλι του ΟΦΗ, χαρακτήρισε την ομάδα του Ηρακλείου ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και την απόκτηση του επιθετικού Άντριου Γιουνγκ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Andrew Jung, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας δυο ετών.

Ο 26χρονος επιθετικός, γεννημένος στην πόλη Remiremont της Γαλλίας στις 8 Οκτωβρίου 1997, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Stade de Reims, με την οποία συμμετείχε στο UEFA Youth League, ενώ αγωνίστηκε και στην Α’ ομάδα.

Έχει φορέσει επίσης τα χρώματα των KV Oostende, Valenciennes FC, AS Nancy, Quevilly – Rouen Métropole, με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της σεζόν 2020-21, έχοντας πετύχει 21 γκολ, LB Châteauroux και US Concarneau.

Andrew, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!