Στην Ισπανία επιμένουν για τον Μο Ντάουντα και τον ΟΦΗ

Στην Ισπανία επιμένουν για τον Μο Ντάουντα και τον ΟΦΗ

Ελένη Ανδρικοπούλου 23:36 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 14.08.2024

Στα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρεται ότι ο ΟΦΗ θα έχει επαφές για τον Γκανέζο εξτρέμ Μο Ντάουντα.

Ο ΟΦΗ θέλει ενίσχυση και ο Πέπε Μελ δεδομένα επθυμεί την απόκτηση παικτών για τα άκρα της επίθεσης.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα των Κρητικών, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα στην Ισπανία, είναι ο 28χρονος Γκανέζος εξτρέμ Μο Ντάουντα.

Μετά την αποκάλυψη του περασμένου Σαββάτου στη χώρα, ότι ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντάουντα, σε νέο ρεπορτάζ τονίζεται ότι είναι σ’ εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων για την παραχώρηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή, με τη μορφή δανεισμού. Θα πρέπει ν' αναφερθεί, πάντως, ότι ο παίκτης είναι στο στόχαστρο και της Ουέσκα.

Συγκεριμένα, στην ιστοσελίδα elgoldigital.com, γράφτηκε ότι ο ΟΦΗ και η Τενερίφη βρίσκονται σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Μο Ντάουντα, ως δανεικό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το σημαντικό, όπως τονίζεται, είναι ότι πρόκειται για επιλογή του νέου τεχνικού των Κρητικών Πέπε Μελ. Ο Ισπανός τεχνικός είναι λογικό να γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της χώρας του, εμπιστεύεται παίκτες που έχει δει κι έχει αναλάβει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, τοποθετώντας στη λίστα παίκτες για τους οποίους έχει προσωπική άποψη.

Ο Μο Ντάουντα γεννήθηκε στη Γκάνα στις 20/2/98, είναι δεξιοπόδαρος και το συμβόλαιό του με την Τενερίφη έχει διάρκεια έως το 2026. Ο Γκανέζος έχει φέτος 11 ματς χωρίς γκολ στη La Liga 2, αλλά παίζει κυρίως αλλαγή (352 λεπτά).

Συνολικά, στην Τενερίφη μετράει 39 ματς, 4 γκολ και 4 ασίστ. Στην Καρταχένα έπαιξε σε 38 ματς και είχε 9 γκολ και 3 ασίστ, ενώ έπαιξε και σε Βέλγιο (Άντερλεχτ, 30 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ), Ολλανδία (Φίτεσε, 16 ματς, 3 γκολ, 1 ασίστ), Δανία (Έσμπιεργκ, 25 αγώνες, 5 γκολ και 2 ασίστ).