Σπουδαίο διπλό με ανατροπή για τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο
i

©intime

Σπουδαίο διπλό με ανατροπή για τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο

Δημήτρης Χούπης 18:54 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 29.09.2024

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με ανατροπή 2-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Παναιτωλικός πήρε... εκδίκηση από τον ΟΦΗ, που τον απέκλεισε στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, επικρατώντας με 2-1 στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στην αρχή του πρώτου μέρους το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και στην πρώτη καλή στιγμή ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ. Ο Μπαΐροβιτς στο 18ο λεπτό βρήκε λίγο χώρο και με ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0 για την ομάδα του Ηρακλείου.

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Παρόλα αυτά έφτασε κοντά στο 1-1 με τον Ντίας, ο οποίος βρέθηκε μόνος στην περιοχή έκανε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Στα πρώτα 15' λεπτά του δευτέρου μέρους ο ρυθμός ήταν γρήγορος με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για ένα γκολ. Η ομάδα του Αγρινίου έφτασε κυρίως με τον Ντίας έφτασαν κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις, ενώ από την άλλη ο Σενγκέλια και ο Γκονζάλεθ είχαν καλή στιγμή για να διπλασιάσουν τα τέρματα του ΟΦΗ.

Στο 65ο λεπτό ο Παναιτωλικός βρήκε τελικά το γκολ της ισοφάρισης. Ο Λιάβας εκτέλεσε το φάουλ, ο Στάγιτς σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 82ο λεπτό η ομάδα του Αγρινίου έκανε την ανατροπή. Ο Μπελεβώνης έκανε ένα σουτ και ο Χριστόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Χριστογιώργος, Γκονζάλες, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουτεντάκης, Μπαΐνοβιτς, Σενγκέλια, Φούντας, Νους και Γιούνγκ

Παναιτωλικός: Τσάβες, Σίλβα, Λιάβας, Παντελάκης, Σιέλης, Μαυρίας, Στάγιτς, Πέρες, Μπουζούκης, Ντίας, Λομόνακο