Με... εκτελεστή τον Νους ο ΟΦΗ νίκησε τον Παναιτωλικό και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου
i

©intime

Με... εκτελεστή τον Νους ο ΟΦΗ νίκησε τον Παναιτωλικό και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου

Δημήτρης Χούπης 20:55 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 25.09.2024

Ο ΟΦΗ με δύο γκολ του Νους νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο ΟΦΗ με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νους, που είχε δύο γκολ, νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αγρινίου ξεκίνησε καλύτερα και ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη με το σουτ του Κοντούρη. Στο 16' ο ΟΦΗ είχε τη στιγμή του, αλλά δύο λεπτά μετά ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη βγήκαν στην κόντρα ο Μαϊντέβατς πέρασε τον Χριστογεώργο και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

Στη συνέχεια η ομάδα του Ηρακλείου άρχισε να πιέζει για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο ημίχρονο οι Αγρινιώτες μπήκαν με το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυναμικά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αφού δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ημιχρόνου έχασε καλή στιγμή με τον Νους, που είχε μπει αλλαγή, αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μάλιστα ισοφάρισε στο 58ο λεπτό με τον Νους, ο οποίος μετά από κεφαλιά - πάσα του Μπρεσάν, έκανε μια προβολή σε κενή εστία και πέτυχε το 1-1.

Στο 69' οι Κρητικοί βρήκαν κι άλλο γκολ με τον Χριστόπουλο, αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ. Δύο λεπτά μετά όμως ο Νους με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και σκόραρε το 2-1 του ΟΦΗ.