Πετράκης: «Σημαντική η νίκη, αλλά μόνη της δεν λέει τίποτα...» (vid)
i

© Intime

Πετράκης: «Σημαντική η νίκη, αλλά μόνη της δεν λέει τίποτα...» (vid)

Sportal newsroom 22:02 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ στην Κρήτη και στάθηκε στον επαναληπτικό, όπου θα κριθεί η πρόκριση.

Με «χρυσή» αλλαγή τον Καρέλη που σκόραρε στην εκπνοή του χρόνου ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν με τον Πέδρο, οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με τον Μπάκιτς.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων ο Γιάννης Πετράκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του, αλλά στάθηκε στη ρεβάνς, όπου θα κριθεί η πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Για μένα όταν υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι είναι σημαντικό αυτό που κάναμε σήμερα, που κερδίσαμε, αλλά το σημαντικό θα είναι στο δεύτερο παιχνίδι που θα παίξουμε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εντάξει είναι σημαντική η νίκη αλλά από μόνη της δεν λέει τίποτα αφού υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε με την ίδια σοβαρότητα, με την ίδια νοοτροπία για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε να πάμε στον επόμενο γύρο».

Όταν ρωτήθηκε αν η πρώτη εκτός έδρας νίκη φέτος, δίνει μία ώθηση στην ομάδα για τη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης είπε: «Όταν κερδίζεις υπάρχει και το ανάλογο αντίκρισμα στην ψυχολογία των παιδιών. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα σαν ομάδα και αυτό θα πρέπει να το σταθεροποιήσουμε και να το ενισχύουμε κάθε μέρα μέσα από την δουλειά που προσπαθούμε να κάνουμε. Είμαστε στα μέσα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα, δεν πρέπει με τίποτα να χάσουμε τα βήματα που θέλουμε για να είμαστε στο τέλος καλά όλοι».

Από την πλευρά του ο Μελ δήλωσε:

Για το πως εξηγεί την εικόνα του ΟΦΗ: «Σήμερα οι παίκτες ήταν πιεσμένοι, ήταν υποχρεωτικό να κερδίσουμε. Αυτό το παιχνίδι είναι 180 λεπτά και τώρα είναι το ημίχρονο. Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό, πιστεύω πως είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο».

Για το αν υπάρχει εξήγηση για την εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο και τα γκολ που δέχεται στο τρανζίσιον: «Είναι λάθος δικό μας, δεχτήκαμε δύο γκολ σε αντεπιθέσεις και το δεύτερο είναι τραγικό. Ήμασταν στην επίθεση, δεν τελείωσαμε την φάση και νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς και δεν κάναμε φάουλ για να σταματήσουμε την επίθεση».

Με Vintage Καρέλη ο Παναιτωλικός «ξέρανε» τον ΟΦΗ στο 94’!

Με Vintage Καρέλη ο Παναιτωλικός «ξέρανε» τον ΟΦΗ στο 94’!

Με «χρυσή» αλλαγή τον Καρέλη που σκόραρε στην εκπνοή του χρόνου ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν με τον Πέδρο, οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με τον Μπάκιτς. Βήμα πρόκρισης για τον Παναιτωλικό.

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει η εικόνα του ΟΦΗ και να πάρει την πρόκριση: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι να διορθωθούμε, να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε το δεύτερο ημίχρονο αφού κέρδισε σήμερα ο Παναιτωλικός, μπορούμε να κερδίσουμε και εμείς εκεί».

Για το ότι ο ΟΦΗ δεν σκοράρει και δεν δημιουργεί φάσεις: «Πρέπει να διορθωθούμε και στους δύο τομείς. Αν βάλουμε στην διαδικασία διαφορετικούς παίκτες πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, ο στόχος είναι ίδιος. Να σκοράρουμε για να προκριθούμε».