Η ενδεκάδα του ΟΦΗ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Μίλαν Ράσταβατς

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:41 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 20.10.2024

Δείτε τις επιλογές του Μίλαν Ράσταβατς στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΟΦΗ για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΟΦΗ έχει μία πολύ δύσκολη «μάχη» μπροστά του και θα κληθεί να τεστάρει τις δυνάμεις του.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, οι Κρητικοί υποδέχονται στο Γεντί Κουλέ τον Παναθηναϊκό (20/10, 18:00) και λίγη ώρα πριν τη σέντρα έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Απίστευτος Μανωλάς: Εκανε ντεμπούτο με τον Πανναξιακό και σκόραρε πέντε γκολ σε 34 λεπτά! (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:15 - 20.10.2024

Απίστευτος Μανωλάς: Εκανε ντεμπούτο με τον Πανναξιακό και σκόραρε πέντε γκολ σε 34 λεπτά! (vid)

Ονειρικό ντεμπούτο με τον Πανναξιακό είχε ο Κώστας Μανωλάς, καθώς ο άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού στο πρώτο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα αγωνίστηκε για 34 λεπτά και πέτυχε πέντε τέρματα, αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης!

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ (Μ. Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Γκοναζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιος, Φούντας, Νους, Σενγκέλια, Γιούνγκ

Παναθηναϊκός: Βασικός ο Γερεμέγεφ στο Ηράκλειο - Εκτός αποστολής ο Σπόραρ

Ο Αντράζ Σπόραρ ένιωσε αδιαθεσία, αρκετές ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Επομένως, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν είχε άλλη εναλλακτική, με τον Ιωαννίδη τραυματία, χρησιμοποιώντας τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης. Μένοντας δίχως άλλο σέντερ φορ στον πάγκο...

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Τριφυλλιού, για το παιχνίδι στο Ηράκλειο: Ντραγκόφσκι - Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς - Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας - Τετέ, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς.