Πάει για sold out το «Θ. Βαρδινογιάννης» στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Πάει για sold out το «Θ. Βαρδινογιάννης» στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:52 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 15.10.2024

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το «Θ. Βαρδινογιάννης» στην ερχόμενη αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό (20/10, 18:00).

Μπαίνουμε σε ρυθμούς Stoiximan Super League ξανά σιγά-σιγά, αφού το Σαββατοκύριακο επιστρέφει η δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ένα από τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη το απόγευμα της Κυριακής (20/10, 18:00). Και στους «ασπρόμαυρους» η... δίψα είναι μεγάλη.

Παναθηναϊκός: Αντίπαλος και πάλι, όπως στην πρεμιέρα, ο Ράσταβατς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:39 - 15.10.2024

Παναθηναϊκός: Αντίπαλος και πάλι, όπως στην πρεμιέρα, ο Ράσταβατς

Για δεύτερη φορά, φέτος, το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τον ίδιο προπονητή, με διαφορετική ομάδα. Η κακή ανάμνηση της πρεμιέρας απέναντι στον Αστέρα AKTOR, με τον νυν τεχνικό του ΟΦΗ Μίλαν Ράσταβατς.

Και αυτό φαίνεται χαρακτηριστικά από το γεγονός ότι τα περισσότερα εισιτήρια για το εν λόγω παιχνίδι έχουν κάνει... φτερά, με περισσότερους από 3.000 οπαδούς του ΟΦΗ να έχουν στην κατοχή τους ένα «μαγικό» χαρτάκι.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ ο αριθμός των απούλητων εισιτηρίων είναι μονοψήφιος. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι το «Θ. Βαρδινογιάννης» αναμένεται κατάμεστο για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως στην αναμέτρηση κόντρα στο Τριφύλλι θα κάνει το ντεμπούτο του ο Μίλαν Ράσταβατς.